Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Takarítás otthon és az autóban is, ahogy eddig még soha!

RR Tuning
RR Tuning
2020.11.23 19:50
Takarítás otthon és az autóban is, ahogy eddig még soha!

Sok szó esik mostanság arról, hogy megfelelő takarítással és fertőtlenítéssel megvédhetjük magunkat a káros hatásoktól, betegségektől. Ez persze sok szempontból igaz, de arról kevesen beszélnek, hogy nem csak ennyi szerepe van annak, hogy mit, mivel, mikor és hogyan tisztítunk le.

A fertőtlenítés fontos szempont, de mi a helyzet az állag megőrzéssel?

Hidd el nekem, hogy ennek egyáltalán nem csak az esztétika szempontjából van fontos szerepe!

Kétségtelen ugyan, hogy a szépen ápolt, tisztán ragyogó felületek sokkal kellemesebbek a szemnek, és a kéznek is, ha már tapintanunk kell.

Autó és otthoni tisztítószerek

Senki sem szereti, ha valami túl zsíros, poros, vagy éppen ragad a kosztól, de ennél már csak az rosszabb, ha a felület még emellett kopott és karcos vagy megmart is!

Ilyen helyzetnek annak oltárán feláldozva sem szabadna megtörténnie, hogy elérjük a tökéletes tisztaságot, pedig sok esetben a vég nélküli súrolás és nem megfelelő vegyszer és eszköz használat pontosan ezt eredményezi.

És azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a sérült, karcos és matt felületeken nem csak a kosz, de a kórokozók is sokkal könnyebben meg tudnak tapadni, tehát az állag megóvása tényleg nem csak esztétikai kérdés, de fontos egészségügyi szempont is. A pénztárcánkról meg már nem is beszélve, hiszen, ha valamit takarítás közben tönkre teszünk, azt hamarabb kell kicserélni. Hidd el nekem, hogy ez sokkal költségesebb, mint jó minőségű, felületspecifikus tisztítószerekre költeni.

Nem mindenki teheti meg, hogy profi kezekre bízza autóját, vagy éppen otthona tisztántartását, de ez még nem zárja ki, hogy mégis profi módon legyenek életünk ezen fontos tartózkodási terei kitakarítva.

Minden a professzionális vegyszerek és eszközök megválasztásán múlik!

Ha nem fektetünk elég figyelmet arra, hogy a felületeket az arra tökéletesen alkalmas vegyszerekkel és eszközökkel takarítsuk, ne csodálkozzunk, ha azok idő előtt rossz állapotúak lesznek. Különösen az érzékeny felületek esetében kell nagyon odafigyelnünk, hogy azokat ne sértsük fel, ne karcoljuk meg, ne marjuk meg! De ugyan ez a helyzet a strapabíróbb, ugyanakkor erősen szennyezett felületekkel.

A jó minőségű tisztítószerek a sztereotípiákkal ellentétben nem kell, hogy feltétlenül drágák legyenek! Sőt, már kifejezetten jó árú autóipari és otthoni takarítószerek is elérhetőek, például itt, az RR Tuning kínálatában. Rendkívül széles választék, de csak a legjobb termékekből, így nálunk nem lehet egyszerűen mellé nyúlni.

De az eszközök tekintetében is figyelnünk kell az alkalmasságra és minőségre, mert ezekkel is nagy károkat tehetünk. Egy rossz minőségű rongy választás, egy nem megfelelő applikátor vagy kefe hatása később sok-sok pénzbe is kerülhet.

Már csak az a kérdés, mik az igények, és mely tisztítószerekkel és eszközökkel lehet azt a leggyorsabban, leghatékonyabban és legköltséghatékonyabban elérni. Keresgélj bátran, ásd bele magad a kínálatba, és ha elakadnál, keress minket bizalommal elérhetőségeinken. Minden kérdésedre készséggel adjuk meg a választ, és segítünk a számodra legoptimálisabb termékeket kiválasztani.

Vegyél részt hűségprogramunkban, gyűjts pontokat, melyeket a későbbiekben szuper kedvezményekre válthatsz be. Mert az RR Tuning meghálálja vásárlói hűségét, és nem csak azzal, hogy kizárólag nagyszerű minőséget ad, de azzal is, hogy remek árakat biztosít ügyfeleinek!

Legyél tudatos a takarításban, legyen szó akár belső terekről, vagy éppen az autód külsejéről vagy belsejéről! Ez lesz az a döntésed, amire a rá fordított idő minden perce megtérül majd!