Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Ugye, te is szeretnéd tudni, hogyan őrizheted meg hosszú távon a ragyogóan tiszta autó érzését?

RR Tuning
RR Tuning
2020.09.21 21:56
Ugye, te is szeretnéd tudni, hogyan őrizheted meg hosszú távon a ragyogóan tiszta autó érzését?

Ugye, te is szeretnéd tudni, hogyan őrizheted meg hosszú távon a ragyogóan tiszta autó érzését? Az autó tisztántartásának fontosságáról már nagyon sokszor beszéltünk

Volt szó korábban arról, milyen fontos eltávolítani a szálló rozsdát, hogy a felnik tisztán tartása miért fontos főleg a téli szezonban, hogy miért idegesítőek a szerves szennyeződések, és arról is beszéltünk már, hogy az autó sampon megválasztása mennyire lényeges az igazán hatékony tisztítás érdekében.

RRC-gyors-apolo-RR-Customs-Hungary-1-Liter

Azonban mindez a befektetett energia és a legprofibb vegyszerek és technikák hatásai is egyetlen pillanat alatt semmivé lehetnek, ha nem zárjuk le az egész folyamatot egy megfelelő védő réteggel.

Az autót kint használjuk az utcán, így a környezeti hatások és a koszosodás folyamatos veszélyforrást jelentenek. Egy megfelelő védőréteg azonban megakadályozza, hogy ezek kárt tegyenek az autó külső elemeiben, és fenntartja a tiszta és ragyogó hatást akár napokig vagy hetekig is, a használattól függően. De emellett a mikro méretű sérüléseket is kitölti a fényezésben, így lassítja a fényezés öregedését, megvédi a kasznit az idő előtti felújítások szükségességétől.

Ráadásul az egész folyamat sokkal egyszerűbb, mint gondolnád!

A viaszolás mindenki számára ismert eljárás az autó védelme érdekében, de sokan ódzkodnak tőle, mert hosszadalmas, körülményes és drága folyamat is lehet. Otthoni felhasználása is szakértelmet igényel, a profi szaktudással rendelkezők szolgáltatásai pedig legtöbbször költségesek, ezért sokan kihagyják ezt a folyamatból. Létezik azonban olyan eljárás is, aminek segítségével nem egészen 5 perc alatt és minimális befektetett energia segítségével közel ugyan azt a hatást érhetjük el, mint egy profi waxolással. Ugye, te is szeretnéd tudni, hogy ez mégis hogyan lehetséges?

Hallottál már az RRC QUICK DETAILER + termékünkről?

Ez a piacon kapható legegyszerűbben felhasználható védő réteg, ami nem csak megvédi autód külsejét, de gyönyörűen csillogóvá és ragyogóvá teszi azt.

Felhasználása akár egy gyerek számára is könnyen elsajátítható. Semmi más dolgod nincsen, mint az alaposan letisztított, de még nedves felületet körbe permetezni a RRC QUICK DETAILER + -szal, majd a rövid ható idő kivárása után egyszerűen leöblíteni. Száraz felületen is használható, de mi inkább a nedves felhasználást javasoljuk a biztonság érdekében! Ezzel az egyszerű lépéssel segítettél autódnak, hogy ne tapadjon meg rajta a kosz, könnyebben le tudja pergetni a vizet, és védve legyen a környezeti hatásoktól és ártalmaktól.

A termék főként a lakkozott felületek védelméért jött létre, de nem szükséges nagy elővigyázatossággal használni. Nyugodtan ráfújhatod az autó üveg vagy külső műanyag elemeire is, hiszen nem tesz bennük kárt, sőt! Ezeket is szépen csillogóvá és védetté teheti.

A termék ára rendkívül kedvező, és egy üveg RRC QUICK DETAILER + akár 5 alkalomra is elég lehet az autó nagyságától függően, így mindenképpen nagyon kifizetődő választás.

Nézz szét az RR Tuning webáruházában, és válogasd össze a saját autótisztítási rutinodhoz szükséges termékeket! A végén rá fogsz jönni, hogy semmivel sem drágább az autómosás professzionális termékekkel autódat lemosni, mint ad hoc, háztartási termékekkel, a végeredmény azonban összehasonlíthatatlan lesz!

Professzionális autómosók és viszonteladóink részére egyedi ajánlatokkal is kedveskedünk. Regisztrálj még Ma weboldalunkon, és vásárlásaid után levásárolható pontokat is gyűjthetsz!