Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Ha téli felni, akkor már nem is kell tisztítani? Hát dehogy nem!

RR Tuning
RR Tuning
2020.09.16 22:00
Ha téli felni, akkor már nem is kell tisztítani? Hát dehogy nem!

Ha téli felni, akkor már nem is kell tisztítani? Hát dehogy nem! Bár a hőmérséklet még nem erről árulkodik, de kérlelhetetlenül beköszöntött az ősz, és ezt a tényt lassacskán autónk karbantartásával is le kell követnünk.

Előkerülnek a téli gumik a hidegebb idővel, és a téli felnik is ugyan ezzel a lendülettel.

téli felni tisztítása

Nem véletlen, hogy mindenki a kevésbé szép felniét használja télre, mert tudni való, hogy ebben az időszakban sokkal több káros hatásnak van kitéve. Az esős idő, a hó több nedvességnek teszi ki, és a fagy miatti útszórók savas hatása kíméletlenül kikezdi a felületeket.

Nem, hogy nem szabad hát elhanyagolni a felnitisztítást, de nagyon is nagy figyelmet kell neki szentelnünk. Gyakran, akár hetente meg kell ismételnünk a felnitisztítást, és le kell takarítanunk róla a szennyeződéseket, ha nem akarjuk, hogy a kosz és környezeti hatások teljesen tönkre tegyék.

De hogyan is vágjunk ebbe bele?

A legjobb természetesen, ha professzionális körülmények között, profi autómosóban tisztítják meg az autó kerekeit. Eszközeik és vegyszereik alkalmasak arra, hogy a legapróbb résekből is eltávolítsák a lerakódásokat és szennyeződéseket, és kellő védelmet is biztosítsanak kerekeink számára a következő mosásig.

Azonban házilag is megoldható az alapos tisztítás, ha sikerül rátalálnunk a tökéletes tisztítást nyújtó vegyszerre.

Az RRC WHEEL GEL, vagy is felnitisztító gél egy olyan hatékony vegyszer, amilyennel még biztosan nem találkoztál korábban. Használata nem csak gyors, de egyszerű is, hiszen nincsen más dolgod, mint rápermetezni a felületre, és engedni, hogy kifejtse nagyszerű hatását. Bámulatos hatékonysággal oldja le a legmakacsabb szennyeződéseket is a kerekekről, melyek véres hatást keltve folynak majd le maguktól.

Természetesen növeli a hatékonyságot, ha megfelelő eszközök, kefék segítségével megsikáljuk a kerék eldugottabb részeit is, eljuttatva ezzel a vegyszert a legrejtettebb helyekre is. Miután az RRC WHEEL GÉL kifejtette hatását, már nincs is más dolgunk, mint tiszta vízzel leöblíteni, és egy tökéletesen tisztított kerékkel fogjuk magunkat szemben találni.

Nem kell félnünk attól sem, hogy ha a mi kerekünk speciális felületű. Szinte minden típusú keréken alkalmazható, legyen az festett, polírozott, krómozott vagy szénszálas bevonat, a felületről csak a koszt, de a bevonatot nem fogja eltávolítani az RR Tuning csodaszere.

Érdemes hát még azelőtt beszerezni ezt a csodás vegyszert, mielőtt beköszöntene az igazán rossz idő, és így felkészülni kerekeink optimális védelmére. És ha nem csak a megfelelő tisztítás, de az ápolás is a céljaink között van, tegyünk még mellé a kosárba egy RRC TIRE and RUBBER CLEANER-t is, ami a gumiabroncsok tisztításához és ápolásához jelent kitűnő választást.

Az RR Tuning webáruházában autótisztításhoz és ápoláshoz széles választékban találhatod meg a szükséges vegyszereket. Legyen szó akár személyes felhasználásról vagy nagyüzemi használatról, webáruházunkban biztosan megtalálod a számításodat!

De akkor is keress minket bizalommal, ha viszonteladói hálózatunkhoz szeretnél csatlakozni! Akár egy kész vállalkozást is kézhez kaphatsz, aminek a felépítésével neked már nem is kell törődni, pusztán a működtetésén kell dolgoznod!

Kérdéseiddel, meglátásaiddal keress minket elérhetőségeinken bizalommal! Abban az egyben teljesen biztos lehetsz, hogy ezt a választásodat soha nem fogod megbánni!