Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

RRC INTERIOR CLEANER. Szövettisztítás víz nélkül? Nálunk ez is lehetséges!

RR Tuning
RR Tuning
2020.09.22 23:23
RRC INTERIOR CLEANER. Szövettisztítás víz nélkül? Nálunk ez is lehetséges!

Meghúztuk a váratlant is! Szövettisztítás víz nélkül? Nálunk ez is lehetséges! Korábban már írtunk az RRC bőrtisztító vegyszer hatékonyságáról, de ki gondolná, hogy a kínálatban a szövet tisztítására is pontosan ugyan ilyen gyors és kézenfekvő megoldás van?

Hol van az megírva, hogy a szöveteket csak sok vízzel és nehéz súrolással lehet kitisztítani?

Hol van az megírva, hogy a szöveteket csak sok vízzel és nehéz súrolással lehet kitisztítani?

Persze alapvetően mindenki így gondolja, hiszen ez a klasszikus módja az autó kárpit kitisztításának.

Nehezen vesszük rá magunkat, hiszen el kell vinni a mosóba, ahol egy egész napig ott kell hagyni a járgányt, majd aggódhatunk, hogy kiszáradtak-e megfelelően a szivacsok, nem fog-e bepenészedni az egész belső... szóval röviden: ez egy elég körülményes dolog.

Nem is lehet elvégezni a tisztítást télen, csak meleg időben, hiszen a száradáshoz szükséges egy adott hőmérséklet, így a téli időszakban teljesen meg vagyunk lőve, ha mi mégis tiszta autót és tiszta kárpitokat szeretnénk. Pedig a belső kárpitokat általában sok minden szennyezi. A ruhánkon megtapadt kosz, a kintről beáramló szennyeződések, netán az autóban evés, ivás (dohányzás) mind-mind foltot hagynak az üléseken, karfákon, ajtókon, ajtó és tető kárpitokon.

Főleg, ha az autó belseje világos huzattal van bevonva, ez nagyon csúnya tud lenni és kiábrándító is. Egy autó eladásnál például százezreket is nyerhetünk egy tiszta kárpittal, amit nem is olyan nehéz elérni, mint gondolnánk.

Az RR Tuning választékában ugyanis elérhető az a vegyszer, ami minden koszos kárpitú autó tulajdonos álma, az RRC INTERIOR CLEANER- vagyis belső szövettisztító.

Használata szinte gyerekjáték, hiszen semmi más dolgunk nincsen, mint a palackból közvetlenül egy mikro szálas törlőkendőre fújni, majd bedörzsölni a tisztítani kívánt szövetbe. A vegyszer úgy hozza majd le a koszt, hogy pislogni sem lesz időnk közben, a változás pedig olyan szemet gyönyörködtető lesz, amire egy ilyen egyszerű folyamat folytán biztosan nem gondolnánk.

Hogy milyen szövet típusokra használható az RRC INTERIOR CLEANER?

Az autó belsejében lévő, minden szöveten alkalmazható. Legyen az ülés, fejtámla, kartámasz, ajtókárpit, tetőkárpit vagy éppen a padló szövete, mindegyiken hatékonyan dolgozik, gyorsan és egyszerűen eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is! Mivel ennyire egyszerű a használata, akár otthoni körülmények között is hatékonyan ki tudjuk tisztítani autónk szövet elemeit, és nem kell ezért súlyos összegeket kifizetnünk, vagy napokat várnunk egy autómosóra.

Az RR Costums termékei több, mint 20 éves fejlesztési múltra tekintenek vissza, és a világ számos országában használják már ezeket a kiváló minőségű termékeket! Csatlakozz te is a professzionális autótakarításban hívő elit klub tagjaihoz, és élvezd a ragyogóan tiszta, ápolt és higiénikus autó érzését!

Az RR Tuning webáruházában megtalálsz mindent, ami az autód szakszerű tisztántartásához és állagának tökéletes megőrzéséhez szükséges lehet. És vásárlásaid után még pontokat is gyűjthetsz, amiket későbbi vásárlásaid során kedvezményként érvényesíthetsz.

Legyél akár személyes felhasználó, vagy üzemeltess autómosót vagy autó kozmetikát, jó helyen jársz! Ipari felhasználóink és viszonteladóink számára rendkívüli exkluzív feltételeket tudunk biztosítani!

Regisztrálj még ma a Weboldalon és vásárold meg első RR Customs termékeidet a megbízható RR Tuning kínálatából! És ha kérdésed merülne fel, akkor is fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!