Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Szakszerű tisztítás és ápolás az autó belső műanyag felületein is!

RR Tuning
RR Tuning
2020.09.21 21:31
Szakszerű tisztítás és ápolás az autó belső műanyag felületein is!

Szakszerű tisztítás és ápolás az autó belső műanyag felületein is! Azt is gondolhatnánk, hogy az autó belső terében lévő műanyag felületek mindig tiszták, hiszen szinte minden esetben csillognak. Azonban van egy rossz hírünk azoknak, akik ezt a teóriát elhiszik.

 

Ezek a műanyag elemek alapvetően matt felülettel rendelkeznek, így, ha csillognak, ott már régen baj van.

RRCSHOP-RRTUNING

Mivel szinte minden esetben a műszerfal érdes műanyagból készül, könnyen megül rajta. a kosz, rátapadnak a zsíros szennyeződések, és ezek eltávolítása egyáltalán nem könnyű feladat. Már csak azért sem, mert a piacon kapható legtöbb tisztító szilikonos anyagot is tartalmaz, ami semmi másra nem jó, mint hogy elfedje a problémákat.

Egy professzionális műanyag tisztító hatékonyan zsírtalanit, feloldja a legapróbb résekben megtelepedett koszt is és gyönyörű matt, tiszta és zsírmentes felületet hagy maga után. Ez után következik csak az ápolás, ami szintén nem a fényesítésről szól, mint ahogyan azt már korábban is említettem.

De nézzük meg, mit tud az RRC termékcsalád belső műanyag tisztítója és ápolója a gyakorlatban.

RRC INTERIOR DETAILER

Ez a termék egy nagyon hatékony műanyag tisztító, de még annál is sokkal több. Nem csak hatékonyan távolítja el a műanyag elemeken megtapadt koszt és zsírt, de védőréteget is képez, ami ellenáll a további elkoszosodásnak és védi az elemeket a napfény káros UV sugárzásától is.

Használata rendkívül egyszerű, mint ahogyan azt az RRC termékeinél már megszokhattuk.

Egy szivacsra vigyük fel az RRC INTERIOR DETAILER terméket, majd alaposan dörzsöljük át vele a tisztítani kívánt felületet. Ha ezzel készen vagyunk, egy mikro szálas törlőkendő segítségével távolítsuk el a felesleges rajta maradt vegyszert, és készen is van a selymesen tiszta műanyag felület.

Ha nem csak tisztának, de megfelelően ápoltnak is akarjuk tudni autónk belső terét, akkor használjunk ezt követően RRC INTERIOR DRESSING ápolószert.

Egy applikátor segítségével ezt is könnyedén fel tudjuk vinni a felületre, majd egy mikro szálas kendővel áttörölve készen is vagyunk. Élvezhetjük az ápolt felületek szépségét.

FIGYELEM!

Nagyon fontos, hogy az RRC INTERIOR DRESSING ápolószer nem tartalmaz szilikont, így nem kell félnünk a kínosan csillogó, zsíros fénytől az autó belsejében. Kizárólag a felületek saját fényét adja vissza, emellett tökéletesen ápolttá és védetté teszi a kezelt elemeket. A folyamathoz minden szükséges kellék beszerezhető az RR Tuning webáruházában, ahol minden mást is megtalálsz, ami a professzionális autótisztításhoz és ápoláshoz szükséges lehet. Érdemes folyamatban gondolkodni, nem elspórolni az egyes lépéseket, mert a komplexitás teszi az autótisztítást és ápolást professzionálissá és egyben gyorssá és hatékonnyá! Ha kérdésed merülne fel, keress minket a weboldalon található elérhetőségeink bármelyikén bizalommal, és mi segítünk neked! Ne félj belevágni, mert ha egyszer rákapsz az ízére, soha többé nem akarsz majd más vegyszerek után nyúlni! Várjuk autómosók és autókozmetikák, valamint további viszonteladói partnerek jelentkezését is! Az RR Customs professzionális autótisztító és ápoló szerek híre méltán terjed fénysebességgel! Már mindenki ezt használja, aki a gyors és hatékony, emellett költséghatékony autómosás és ápolás híve! Ne maradj ki Te sem!

Regisztrálj még ma webáruházunkban és zsebeld be a vásárlásonként járó, levásárolható pontokat!