Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

FERTŐTLENÍTÉS

RR Tuning
RR Tuning
2020.07.19 17:48
FERTŐTLENÍTÉS

HIGIÉNIA

A koronavírusra való tekintettel mindenkinek oda kell figyelni a személyes és közvetlen környezete higiéniájára. Az üzletek kifosztása sajnos azzal járt, hogy nem tudta mindenki beszerezni a tisztító- és ferőtlenítőszereit a mikrobák terjedésének megakadályozására.

MIÉRT JÓ AZ ALKOHOL

A MIKROBÁK ELLEN?

Miért üti ki ennyire az alkohol a mikrobákat? Nos, a tömény alkohol kicsapja (denaturálja) a vírus – és minden egyéb – külső fehérjéit, amelyeknek ezáltal olyannyira megváltozik a szerkezetük, hogy már nem képesek ellátni funkciójukat, vagyis a vírus működésképtelenné válik. Minthogy az alkohol a vírus külső burkát alkotó fehérjéket csapja ki első körben, ezért azon vírusokkal szemben igazán hatékony, amelyeknek van ilyen fehérjeburkuk. Szerencsére a koronavírus ilyen.

/forrás: Index/

ALTERNATÍV TISZTÍTÓSZEREK

Szeretnénk pár alternatív tisztítószerre felhívni a figyelmeteket. Bemutatunk nektek pár tisztítószerünket, amiket a

magas alkohol tartalmuk miatt használhattok fertőtlenítés céljára.

FERTŐTLENÍTÉS

Alapvetően kétféle fertőtlenítőszer létezik: alkoholos és nem alkoholos. Az alkoholos kézfertőtlenítők (ezeket ajánlotta korábban Kemenesi Gábor, a Pécsi Tudományegyetem virológusa is) etanolt, izopropanolt vagy propanolt tartalmaznak. Valójában a legtöbb kézfertőtlenítő nem más, mint elég tömény alkohololdat, amiben 60-95 százalék alkohol található. 

/forrás: Index/

IPA

(ISPROPYL ALCOHOL)

A nálunk kapható IPA 80% körüli tisztaságú. Vízzel könnyen elegyedik és enyhébb hígítás esetén is kellőképpen fertőtlenít mindent. Használhatod azonnal felületre vagy közvetlenül a kezedre is fújhatod. Mi ezzel a termékkel fertőtlenítünk szinte mindent!

WIPE OUT

A Wipe Out egy magas isopropyl alkohol tartalmú (70% körüli) tisztítószer, ami szintén kiváló felületek fertőtlenítésére. Mi az asztalokat és eszközöket is fertőtlenítjük vele.

HARDCORE

A Hardcore egy nagyon erős, kétfázisú, erősen lúgos tisztítószer. Használata mindenképpen gumikesztyűben

javasolt!Az erős lúgos ph nem kedvez a mikrobák szaporodásának. Leginkább padlóra, abból is inkább a kőre

ajánljuk. Megfelelő hígításban  kiválóan tisztít.

IPA GEL

Lengyelországból hamarosan érkezik az isopropyl alkohol tartalmú kézfertőtlenítő gélünk (150ml). A kézfertőtlenítő egész Magyaroszágon hiánycikké vált. Sajnos mi is csak limitált számban kapunk az anyavállalattól. Ennél fogva a vásárlóknak is korlátozva lesz, hogy minél több ember számára elérhető legyen majd.