Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
ÁSZF

Általános szerződési feltételek

 

1.) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK

CÉGADATOK:

Cégnév: RR TUNING Kft.

Székhely: 1071 Budapest, Dembinszky u. 38/III 28.

Telephely: 6772 Deszk, Széchényi István u. 51/B

Adószám: 26322836-2-42

Közösségi adószám: HU26322836

Cégjegyzékszám:  01-09-324096

Tulajdonos: Potempski Kamil

 

Cégképviseletre jogosultak: Potempski Kamil Ügyvezető 

 

a.) A Webáruházban történő vásárlásra kizárólag Interneten keresztül van lehetőség.

b.) A Webáruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és ezáltal magára nézve kötelező érvényűnek elfogadta jelen üzletszabályzatot.

C.) A Vevő felelősséggel tartozik a regisztrált adatokért. Hamis adatok megadása az Eladó tudatos félrevezetésének minősül, annak jogi következményeivel együtt.

d.) Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII törvény 5. § (2.) bek. értelmében kötelezõen tájékoztatjuk, hogy "a szerzõdés nyelve : magyar".

 

2.) TERMÉKEK

A termékek részletes tulajdonságait a termékismertetőkben ismertetjük. Az esetleges pontatlanságért illetve a termék fotó hiányosságaiért felelősséget nem vállalunk. Ezen információk a termék forgalmazójától származnak.

Az eladási ár mindig magyar forintban (HUF) értendő és az Általános Forgalmi Adót (ÁFA) tartalmazza.

Az akciós árak a jelzett időpontig vagy a visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek.

Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk!

 

3.) GARANCIA, SZAVATOSSÁG

 

a.) Az Eladó az általa eladott árukra, terméktípustól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt és garanciát vállal.  Ha az adott termék forgalmazója a jogszabálytól a fogyasztó javára eltérve a jogszabályban előírtnál nagyobb szavatossági időt vagy garanciát vállal, akkor az az idő érvényes.

b.) Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a mindenkor érvényes jogszabályokban 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet foglaltak az irányadóak.

 

4.) RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

 

a.) A Webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, és tisztában van a vásárlás ezen szabályzatban rögzített menetével, továbbá tisztábban van azzal, hogy rendelésével vételi szerződés jön létre közte és Webáruházunk között.

b.) A Webáruházban történt rendelést az Eladó csak akkor tudja elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni és teljesíteni, ha a Vásárló a rendeléssel kapcsolatos rovatokat maradéktalanul kitölti (A "Kosár" menüpont alatt található összes mező). Ennek helytelen kitöltéséből, elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai, adatátviteli problémákért az Eladó felelősséget nem vállal.

c.). A Vevő a csomag átvételét aláírásával elismeri.

d.) A kiszállítást megelőzően az Eladó értesítést küld a Vevőnek a konkrét szállítás időpontjáról. A Vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy az e-mailben vagy telefonon közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa. Ennek elmulasztásából származó kárért az Eladó nem vállal felelősséget.

e.) Amennyiben a kiszállítás során a küldemény kézbesítése, a Vevő hibájából adódóan sikertelen, ennek tényéről a Szállító értesítést hagy, majd még egy alkalommal ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha az adott időpont a Vevőnek nem felel meg, ezt a Vevőszolgálatnak köteles jelezni és egy új szállítási időpontban megegyezni. Amennyiben ez a kísérlet is sikertelen, újabb szállításra csak a Vevő által kért új időpontban, s a megismételt szállítás díjának újbóli megfizetése mellett kerülhet sor.

f.) A szállítási költség minden esetben a Vevőt terheli, kivétel a díjtalan szállítási költséggel megjelenített termékek.

g.) Amennyiben díjtalan házhoz szállítással történő rendelés hiúsul meg a vásárló hibájából, úgy a vásárló köteles az eladónak a szállítási díjat utólag megfizetni.

 

5.) A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

 

a.) Az Értékesítési Rendszerben való vásárlás feltételezi, hogy a vásárló birtokában van az Internet nyújtotta lehetőségeknek és azok korlátainak, melyeket tudomásul vesz és elfogad, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

 

6.) SZÁLLÍTÁS

a.) Általános feltételek

Az Eladó a megrendelést a jelen vásárlási feltételek és az egyes áruk mellett feltüntetett szállítási határidők alapján (ha külön fel van tüntetve), de legkésőbb, a megrendelés megérkezését követő 30 napon belül teljesíti. Olyan egyedi termékeknél, ahol a teljesítés az itt közölt 30 napon belül nem biztosítható, az Eladó a terméktájékoztatóban közli az általánostól eltérő szállítási határidőt. A Vevő ennek ismeretében szabadon dönt a termék megvásárlásáról.

Ha az Eladó a megrendelést a fentiek szerinti határidőn belül nem teljesíti, akkor a Vevő által megfizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül köteles visszafizeti kivéve, ha a Vevő megfelelő tájékoztatás után, változatlanul igényt tart az árura.

Amennyiben a Vevő több olyan árut vásárol, ahol a szállítási határidők eltérnek egymástól, akkor a teljesítés a leghosszabb feladási és szállítási határidő figyelembevételével történik.

b.)  Szállítás futárszolgálattal

Az Eladó a vásárolni kívánt árut a megrendelés beérkezését követően 1-30 napig bezárólag elküldi. Az áru kiszállítás időpontját az ügyfélszolgálat e-mailben vagy telefonon egyezteti a Vevővel.

Amennyiben a megrendelt áru  ennek ellenére nem kézbesíthető, úgy a szállító következő munkanap újra kísérletet tesz a kézbesítésre. Ha ekkor sem sikerül a csomag kézbesítése, a szállító a legközelebbi depo-ján helyezi letétbe a csomagot.

c.) Értesítés a szállítás időpontjáról

Az Eladó e-mailben vagy telefonon értesíti a Vevőt a szállítás várható idejéről.

 

7.) FIZETÉSI MÓDOK

a.) Fizetés készpénzzel

Az áru ellenértékét személyes átvételkor az üzlethelységben kell kifizetni a rendelést követő visszaigazolt összegnek megfelelően.

b.) Fizetés utánvéttel

Az áru ellenértékét és a szállítás költségét a szállítást teljesítő futárnak - az átvételkor kell kifizetni a rendelést követő visszaigazolt összegnek megfelelően.

c.) Fizetés banki átutalással

Az áru ellenértékét és a szállítási díjat az ügyfélszolgálat menüpontban található számlára kell utalni ill. befizetni. A Jóváírás napján a csomag feladásra kerül.

d.) Fizetés bankkártyával

Az ÁSZF-ben/Vásárlási feltételekben szerepel a Barion bankkártyás fizetésről szóló részAz online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

BARION  ONLINE FIZETÉS

BARION FIZETÉSI LEHETŐSÉG

A Barion fizetéso lehetőség már az egész világon talán a legbiztonságosabb és kölcséghatékonyabb online fozetési lehetőség. Fizesd Barion-al megrendelésedet, ehez a megrendelésed leadásakor válaszd a Barion fizetési lehetőséget.

 

8.) ADATVÉDELEM

 

Az Eladó, mint a regisztrált felhasználók adatainak felelős kezelője, mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésre bocsátott adatok kezelésénél, annak minden fázisában megfeleljen a jogszabályoknak. A személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös gondot fordít az 1992. évi LXIII.tv. Adatvédelmi Törvény, illetve a mindenkori Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy üzletszabályzatát bármikor megváltoztassa. A szállítási címet és a telefonszámot kizárólag a futárnak adjuk ki, mivel ez elengedhetetlen a kézbesítések miatt. Ügyfeleink adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi hitelesítése érdekében tároljuk.

A vevők saját adataikat bármikor megtekinthetik, indokolt esetben módosíthatják. A jelen üzletszabályzat a vásárlással létrejövő szerződés fontos szabályait tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek a polgári törvénykönyv és a távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet idevonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak.

 

9.)Elállási jog:
A Vásárló a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján jogosult az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben Szolgáltató köteles a Vásárló által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb a Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríteni, ideértve a kiszállítás költségét is. A nyilatkozat letölthető ITT.

Elállási jog gyakorlásának a menete:
Amennyiben a Vásárló élni kíván az elállási joggal úgy köteles az elállási szándékát tartalmazó elállási nyilatkozatot az alábbi elérhetőségek egyikére elküldeni:
Postázásai cím: 1071 Budapest, Dembinszky utca 38/III28.
Email cím: info@rrtuning.hu

Vásárló határidőben gyakorolja elállási jogát, amennyiben a termék kézhezvételétől számított 14. nap lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, email vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az email illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe. A Vásárló elállás esetén köteles a megrendelt terméket RRtuning címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül). A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. A Szolgáltató azonban nem köteles a Vásárló része megtéríteni azon többletköltségeket, amely a Szolgáltató által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódik. A Szolgáltató jogosult a Vásárló által kifizetett teljes összeg visszafizetését mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.
A Szolgáltató visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli. A Vásárló csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.
A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározottak szerint gyakorolja.
Több termék adásvételekor, amennyiben az egyes termékek szállítása eltérő időpontban történik, úgy az utoljára szolgáltatott termék, illetve több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára kézbesített tételnek vagy darab kézhezvételtől számított 14 napon belül élhet a vásárló az elállási joggal.
A Vásárlót megillető elállási és felmondási jog alól kivételek:
• a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes
beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
• olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
• olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
• romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
• olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
• olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
• olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére csak a megkötéstől számított harmincadik napot követően kerül sor;
• olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából; • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta; 

A vásálási feltételel elfogadásával kötött szerződés irásban kötött szerződésnek tekinthető, és azt megörízzük.
 

Felvilágosítás, kapcsolat

Speciális megrendelés, kérés és esetleges probléma esetén:

Cím: 1071 Budapest, Dembinszky utca 38/III28.

Email: info@rrtuning.hu

Telefon: +3630 5912 108

 

Az oldal marketing felelőse a Kreatív Inas. 

Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési tájékoztató (GDPR)

Adatvédelmi tájékoztató (online felület)

 

A weboldal üzemeltetője az RR TUNING KFT. (a továbbikban adatkezelő) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire, valamint az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 RENDELETE alapján az oldal felhasználói, látogatói (a továbbiakban felhasználó) felé az alábbi tájékoztatást adja.

Az adattárolás  lehetséges esetei:

Regisztráció, megrendelés és email küldés:

A weboldal felületéről működtethető regisztrációs és megrendelési rendszeren keresztül az alábbi esetekben és módon végez az adatkezelő személyes adatokkal összefüggő adatkezelést.

Amennyiben a felhasználó a RR TUNING KFT. (adatkezelő) oldalán regisztrál és az online felületen keresztül megadott adatai az adatkezelő elektronikus rendszerében tárolva lesznek. Amennyiben a regisztrációt követően nem rendel terméket az oldalon a felhasználó, úgy a személyes adatai nem kerülnek továbbításra, vagy egyéb módon felhasználásra.

Megrendelés esetén a felhasználó megadott személyes adatok egy része – a név és a lakcím - a tároláson kívül a kiszállítást elvégző csomagküldő szolgálat és annak képviselője részére továbbítva lesznek.Ez annak érdekében történik, hogy a kiszállítás megvalósítható legyen.

Amennyiben a felhasználó elektronikus üzenetet küld a weboldal felületéről, vagy önálló üzenetben, úgy a felhasználó elektronikus levelezési címe az adatkezelő levelezési rendszerében megjelenítésre és megőrzésre kerül. A levelet teljes tartalmában tárolja a levelezési rendszer, így a levélben feltüntetett egyéb személyes adatok is megőrzésre kerülnek.

Az adatkezelő személye:

A fenti adatokhoz kizárólag az adatkezelő – aki a levelező rendszer kizárólagos és a weboldal üzemeltetője és jogosultja – fér hozzá.

Adatkezelő neve és elérhetősége:

RR TUNING KFT.

Cím: 1071 Budapest, Dembinszky utca 38/III28.

Email: info@rrtuning.hu

Az adatkezelés célja és jogcíme:

Az adatkezelést az adatkezelő a kiszállítás megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatban, valamint a számla kiállítása során és annak érdekében végzi.

Az levelezési rendszerben az email cím tárolása a felhasználóval történő kapcsolattartás érdekében történik.

Az adatkezeléshez az felhasználó a regisztrációval vagy megrendelés leadásával hozzájárulását adja.

Az oldalról történő email küldésével a felhasználó hozzájárulását adja, hogy az adatkezelő levelezési rendszerében a felhasználó email címe tárolva legyen.

Felhasználói jogok:

  • Hozzáférési jog – joga van tájékoztatást kapni az általunk feldolgozott személyes adatairól, továbbá joga van az ezen adatokhoz való hozzáféréshez
  • Helyesbítéshez való jog – joga van kérni személyes adatainak módosítását vagy frissítését, amennyiben az adatok pontatlanok vagy hiányosak;
  • Törléshez való jog – joga van kérni személyes adatainak törlését;

Az adatkezelés megszűnése:

Az adatkezelő az adatok nyilvántartási rendszerében rendszerben történő tárolását a felhasználó kérésére haladéktalanul köteles megszüntetni.

Tisztelettel:

RR TUNING KFT.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A fentieket tudomásul vettem hozzájárulok a regisztráció, a megrendelés vagy az email küldés során közölt bármely személyes adatom fenti úton történő kezeléséhez:….

Kérem a korábban közölt személyes adatim kezelésének megszüntetését:…..

Vásárlási tudnivalók
Vásárlási feltételek

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK.


1. A Felhasználó/ Ügyfél /Vásárló bármikor leiratkozhat az RR TUNING-RRCustoms Kereskedelmi Értesítéseiről az alábbi módokon:

a Saját fiókban a „beállítások” menüpont alatt; a Kereskedelmi Értesítésben leiratkozási linkre kattintva;  
vagy kapcsolatba lépve az Eladóval

2.A Vásárló/Felhasználó/Ügyfél Terméket vagy Szolgáltatást helyezhet el Saját fiók alábbi részeibe:

“Kosár”, az Eladó Kereskedelmi Értesítésben informálja a Vásárlót/Felhasználót az alábbiakról:

A „Kosár” felületre helyezett Termékek és Szolgáltatások árváltozásairól;

a Kosárba helyezett Termékekhez vagy Szolgáltatásokhoz hasonló Termékre és Szolgáltatásra vonatkozó ajánlatokról;

A Termékek és Szolgáltatások „Kosár”-ban létéről.

“Kedvencek”, az Eladó tájékoztatja a Vásárlót/Felhasználót a Kereskedelmi Értesítésben az alábbiakról:

A „Kedvencek” részbe helyezett Termékek és Szolgáltatások árváltozásairól

A „Kedvencekbe” helyezett Termékekhez vagy Szolgáltatásokhoz hasonló Termékre és Szolgáltatásra vonatkozó ajánlatokról

3. Termékek és a Szolgáltatások vásárlása esetén az RRCustoms Kereskedelmi Értesítést küld a Vásárlónak/Felhasználónak az alábbiakról:

A megvásárolt Termékekhez és Szolgáltatásokhoz kapcsolódó, azokat jól kiegészítő hasznos ajánlatokról.

A Vásárló/Felhasználó bármikor leiratkozhat a 2. pontban említett Kereskedelmi Kommunikációról, az RR Tuning-tól kapott kereskedelmi üzenetben foglalt leiratkozási linkre kattintva, vagy az RR Tuning-al közvetlen kapcsolatba lépve e célból.

Felhasználó/Vásárló adatait fentieken túl marketing-kutatásra és -közvéleménykutatásra is használjuk. A piacelemzés és a közvéleménykutatás során gyűjtött adatokat az Eladó hirdetési céllal nem használja. Részletes információ (különösen a közvéleménykutatások értékeléséről) a vonatkozó felmérésben, és a nyilvánosságra hozatal helyén található. A kutatásban rögzített válaszokat az Eladó nem küldi meg harmadik személynek, és nem is hozza őket nyilvánosságra. A marketing-, és piacelemzés céljával kezelt adatok kezelése ellen a Vásárló/Felhasználó költségek nélkül tiltakozhat a leiratkozás linkre kattintva, vagy az RR Tuning-al kapcsolatba lépve.

4. A Kereskedelmi Értesítésekről történő leiratkozás nem jelenti a jelen Általános Felhasználási Feltételek elutasítását.