Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

A téli időszakban a legjobb barátod lesz az RR Customs jégoldó! Szerezd be már most!

RR Tuning
RR Tuning
2020.10.30 00:04
A téli időszakban a legjobb barátod lesz az RR Customs jégoldó! Szerezd be már most!

A téli időszakban a legjobb barátod lesz az RR Customs jégoldó! Szerezd be már most! A hideg és csapadékos idő velejárója, hogy sokkal több előkészületre van szükség ahhoz, hogy reggelente elindulhassunk autóinkkal. Ilyenkor nem elég csupán a szokásos rutin, a fék, a lámpák és a gumik ellenőrzése, ennél sokkal többet kell tennünk a legtöbbször ahhoz, hogy el tudjunk indulni.

Főleg azokban az esetekben válik körülményessé az indulás, ha az autó a szabad ég alatt áll, ráhullik a csapadék, mely a hideg hatására ráfagy a felületekre.

Autókozmetikai termék. Jégoldó

Lehet, hogy azt gondoljuk, ez csak a szélvédők esetén problematikus, pedig más területeken is okozhat problémát. Ha a lámpákra fagy rá, az például korlátozhatja a fény kibocsájtást, és az apró résekbe is behatol a nedvesség, így befagyhatnak például az ajtók is, főként, ha nem elég jó állapotú a szigetelés.

A kaparás amúgy sem egy biztonságos lépés, mert sokszor akár mély, eltüntethetetlen karcokkal is járhat, de ez a módszer például az ajtók befagyása esetén nem is opció. Ilyenkor vagy várunk, míg melegebb lesz, és kiolvad a jég, vagy erővel próbájuk megoldani a kérdést, kisebb-nagyobb sikerrel. Vagy beszerezhetünk egy hatékony jégoldó készítményt is, mely pikk-pakk megszüntetheti hátráltató problémáinkat.

Az RR Customs jégoldója a piacon kapható egyik legerősebb ilyen típusú vegyszer, hatása azonnali, így hamar el tudjuk vele távolítani az autóra fagyott csapadékot. Nincs más dolgunk, mint az üvegből a fagyos részekre permetezni, majd néhány percet várni, és a felolvadt csapadékot egyszerűen letörölni. Hatékonysága ellenére nem kártékony anyag, kíméletes a felületekkel, így nem kell félnünk attól, hogy megmarja vagy bemattítja a gépjárművünket. Pusztán arra kell odafigyelnünk, hogy gyúlékony anyagról lévén szó, nyílt lángot ne használjunk a jégoldás közben.

Minden tudatos autóvezető vásárol ilyen tájban egy vagy akár több üveg hatékony végoldót. Igen, érdemes belőle többet is beszerezni, ugyan is gondoljunk csak bele, hogy az autóban tartott üveghez hogyan jutunk hozzá, ha például befagynak az ajtók? Jó döntés tehát, ha a kocsiban és otthon is van egy-egy flakonnal. Mivel igencsak kedvező áron elérhető ez a készítmény, nem jelent különösebben nagy kiadást számunkra.

Arról pedig nem is beszélve, hogy nem csak az autó felültén, de például a lefagyott teraszcsempén vagy lépcsőn is jó szolgálatot tehet, hiszen onnan is könnyedén leolvasztja a jeget.

Ha szeretnél egy ilyen fantasztikus készítmény birtokosává válni, rendeld meg még ma az RR Tuning webáruházából. De ha személyesen vásárolnád meg, arra is van lehetőséged a viszonteladó partnereinknél, vagy éppen a deszki telephelyen. Itt nem csak megveheted, de használat közben is megtekintheted a termékeinket, hogy pontos képet kapj arról, mit várhatsz professzionális termékeinktől. És ha már itt jársz, akár egy autókozmetikai vagy ápolási szolgáltatást is igénybe vehetsz.

Az autón felhasználható különböző védőrétegek további védelmet nyújtanak majd számodra a jegesedés ellen, és a kis karcokba beülő, megfagyott nedvességtől sem kell félned, mert nem fogja idő előtt tönkre tenni a fényezésedet!

Hidd el, érdemes hozzánk ellátogatni, ha neked is fontos autód épsége és szépsége! Kérj időpontot, és mi várunk téged szeretettel!