Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Hogyan lehetsz az RR Tuning termékeinek viszonteladója?

RR Tuning
RR Tuning
2020.08.11 21:36
Hogyan lehetsz az RR Tuning termékeinek viszonteladója?

Csatlakozz jól működő, barátságos csapatunkhoz!

Hogyan lehetsz az RR Tuning termékeinek viszonteladója?

Mi, az RR Tuningnál azért választottuk sok évvel ezelőtt, Magyarországon elsőként,  első sorban az RR Customs termékek forgalmazását, mert hosszas tesztelések és próbálgatások után sem találtunk olyan autókozmetikai termékcsaládot, mely specifikus és széles termékkínálatból áll, hatékony, de közben kíméletes, magas színvonalú, de egyben elérhető áron hozzá lehet jutni a lakossági és az ipari felhasználok számára is.

RR Tuning partner lehetsz

Nagy a kínálat ezen a területen, és ehhez mérten nagyon sok a silány minőségű, az igényeket nem különösebben jól kielégítő márka, vagy az olyan termék, ami finoman szólva is túl van árazva.

Az RR Customs anya céggel való együttműködés azonnal gördülékeny volt, nagyon kedvező feltételekkel tudunk együtt dolgozni a kezdetektől fogva, ami magával hozta, hogy a magyarországi forgalmazásban nem csak, mint kiskereskedő, hanem mint nagykereskedelmi szereplő is részt akartunk venni, így elkezdtük kiépíteni ennek feltételeit. A tárgyalások remekül sikerültek, így az RR C termékek hivatalos magyar forgalmazója az RR Tuning, és kiskereskedelmi csapatunk is már egyre több helyen megtalálható az országban.

Hogy hogyan lehet hozzánk csatlakozni?

Nincs más dolgod, mint kitölteni a weboldalon található kapcsolati űrlapot, vagy felhívni ügyfélszolgálatunkat, ahol ezzel a témával kapcsolatban is készséggel állnak majd rendelkezésedre. Elmagyarázzuk a feltételeket és kondíciókat, megkapod a viszonteladói árakat, és ennek tükrében döntésed egyszerű és világos lesz mellettünk. Meglátod majd, milyen jól felépített, és mindenki számára kedvező, jövedelmező az RR Tuning rendszere, és szemernyi kétséged sem marad, hogy neked is mindenképpen a csapatban a helyed!

Nem baj, ha még nincsen boltod, ha most tervezed autókozmetika nyitását, ha más területen kereskedsz vagy dolgozol, de bővítenéd tevékenységedet, az RR Tuning csapatában biztosan megtalálod majd számításodat! Komplex kereskedelmi szolgáltatással bővítheted továbbá szolgáltatást nyújtó vállalkozásodat, autókozmetikádat, takarító vállalkozásodat, az ebben rejlő lehetőségeknek csak is a képzeleted szabhat határt!

Mivel még nem telített az ország RR Tuning márkaboltokkal, most érdemes ebbe a vállalkozásba belefogni! A vállalkozó kedv és az elhivatottság alapfeltétel, de minden másban segítünk neked, ha szükség van rá!

Jó hír, hogy az RR Tuning kínálata folyamatosan bővül, és már nem kizárólag az RRC profi autókozmetikai vegyszereket, de professzionális eszközöket, nyomtávszélesítőket, és a LiveChem HD márka nagyköveteit is elérheted nálunk, melyek főleg az otthoni takarításban használatos, szintén kiváló minőségű vegyszerek.

Ha olyan termékeket keresel, amik nem csak professzionálisak, nagy múltúak és kelendőek, de közben kedvező áron is tudod őket értékesíteni, miközben te is jól jársz, akkor csatlakozz még ma az RR Tuning viszonteladói hálózatába! Ez az az üzlet, amibe nem is sokára mindenki be akar majd szállni, ezért nem érsz rá a késlekedésre!

Áruld Te is a piac legkiválóbb specifikus, felületorientált, hatékony és jól működő autókozmetikai termékeit!

Akik már kizárólag az RR Tuning termékeit forgalmazzák:

RR TUNING BUDAPEST 7. KERÜLET

1078 Budapest. Nefelejcs utca 51

+36303332604

 

RR TUNING BUDAPEST 16 KERÜLET.

1163 Budapest. Lobbanó utca 4.

+36202578016

petra@rrtuning.hu

Nyisd meg Te a következő RR Tuning márkaboltot, és legyél Te is a valódi minőség és megbízhatóság nagykövete!