Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Téged is zavar, hogy az átlagos autóillatosítók illata hamar eltűnik?

RR Tuning
RR Tuning
2020.08.14 16:52
Téged is zavar, hogy az átlagos autóillatosítók illata hamar eltűnik?

Miben különböznek az RRC autóparfümök az átlagos autóillatosítóktól?

Vajon Te vagy az az 1 a 100-ból, aki még sosem bosszankodott az autóillatosítók silány minősége miatt? Lehet, hogy akkor te mindig is az RR Tuningnál vásároltál autóparfümöt!

Hogy mi a különbség?

autóillatosító parfüm. RRCUSTOMS-RRTUNINGAz autótulajdonosok 99%-a küzd a megfelelő illatosító megtalálásával, mert a piaci kínálat, be kell, hogy lássuk: silány! A papír alapú illatosítók illata hamar elillan, 1-2 nap után olyan, mint ha ott sem lenne, ehhez képes azonban áruk egyre magasabb, így biztosan nem kifizetődő választás egy ilyet fellógatni autónk visszapillantó tükrére.

Sokan azzal is próbálkoznak, hogy több illatosítót is felakasztgatnak az autó különböző pontjaira, hogy hátha ezzel többre mennek, de összességében csak annyit érnek el, hogy a kezdeti, intenzív illathatás után, még sokkal bosszantóbb, hogy másnapra nyoma sincsen a kellemes illatnak.

Apropó, kellemes... Te is unod már, hogy nagyjából 5 féle standard illat közül lehet válogatni?

És ha Te azokat nem szereted? Ha valami egyedire és különlegesre vágynál, akkor mi a teendőd?

A légbeömlőkre szerelhető, vagy üvegcsékben kapható verzióknál már eggyel jobb a helyzet, de még ezek sem teljesítik tökéletesen a feladatukat. Sokukat állítgatni kell, és benne van a pakliban, hogy csak a sokadik elhasználása után sikerül kitapasztalni, milyen módon tudod az általad elképzelt illaterősséget elérni. Az üvegben található verziók pedig vagy szinte egyáltalán nem is működnek, de sokunkkal előfordult már szerintem az is, hogy magunkra borítottuk a teljes illatosító keveréket, miközben igyekeztünk beállítani a megfelelő illaterősséget. Tehát ha téged is zavar, hogy az átlagos autóillatosítók illata vagy hamar eltűnik, vagy nehezen szabályozható, esetleg az átlagos kínálatban nem találsz számodra megfelelő illatot, akkor az RR Customs autóparfümjei neked lettek kitalálva!

Közel 50 különböző illatban érhető el ez a nagyszerű termék, itt biztosan nem lehet panaszod a kínálat szűkösségére. Ha a klasszikusokat kedveled, de ha valami különlegesre vágynál, akkor is megtalálod a számodra legmegfelelőbb lehetőséget. Ráadásul egy olyan egyszerű, de mégis jól működő technikával működik az RRC autóparfüm használata, ami biztosan nem okoz számodra csalódást!

Egy illatkorongra permetezve Te magadnak tudod állítani minden alkalommal az illat erősségét, és akár váltogatni is tudod kedvedre az autódban használt illatot. Ha valamelyik nagyon megtetszene, magaddal viheted otthonodba is, irodádba, vagy akár üzlethelységedbe, hiszen látványosan dizájnos üvege, és a korong stílusossága méltó éke lehet bármely általad használt helységnek.

Az RRC autóparfüm illata nem szűnik meg, hiszen bármikor felfrissítheted egy, vagy akár több fújással az illatosító korongot, és élvezheted az általad választott csodás illatot! Hidd el, hogy aki kipróbálta, másmilyen megoldást soha többé nem akar már használni! Rendeld meg mihamarabb a neked legjobban tetsző illatot, vagy akár illatokat a webáruházból! Ha leadod a rendelésed még ma, akár már néhány napon belül le is tesztelheted az RRC filozófiájához és profizmusához hű autóparfümöket. Ugye, nem felejtetted el, hogy minden vásárlásoddal pontokat gyűjthetsz, melyeket egy bizonyos idő után kedvezményre válthatsz, így még a jelenleginél is kedvezőbb áron tudod majd megvásárolni a termékeket?!

Klikkel ide és vásárold meg a neked tetsző illatot>>>>>