Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Az RRC termékcsalád legerősebb tisztítója – ennek nem csak a neve, a hatása is HARDCORE!

RR Tuning
RR Tuning
2020.10.20 00:06
Az RRC termékcsalád legerősebb tisztítója – ennek nem csak a neve, a hatása is HARDCORE!

Az RRC termékcsalád legerősebb tisztítója – ennek nem csak a neve, a hatása is HARDCORE! Az autómosás számos területén könnyű szerrel érhetünk el látványos eredményt, de vannak olyan szennyeződések, melyek eltávolításához nem csak profi, de bitang erős vegyszer is szükséges

Az ablaktisztítás vagy az általános tisztítás is lényeges folyamatok, és ezekhez is jól megtervezett, fontos szempontoknak eleget tevő vegyszerek szükségesek, azonban az olajos, zsíros és kormos szennyeződések eltávolítása semmi esetre sem nevezhető gyerekjátéknak, főleg, ha a motortér vagy az alváz megtisztításáról van szó.

RRC HARDCORE

Itt tovább kombinálja a feladatot, hogy az apró résekbe, kis peremek mögé is beülnek ezek a komoly szennyeződések, így nem elég a nagyobb, könnyen megközelíthető felületeket megtisztítani, olyan megoldásra van szükség, mely a legnehezebben elérhető helyeken is ugyan olyan hatékonysággal kifejti a hatását. Emellett pedig nagyon erős és hatékony, feloldja a masszív, rászáradt olajmaradványokat is, de közben nem tesz kárt a felületeben, míg a tisztítási folyamatot elvégzi.

A hatékonyság az időbefektetés szempontjából is lényegi kérdés, hiszen az sem mindegy, hogy legalább egy fél napot kell eltöltenünk egy motormosással, vagy néhány perc alatt ragyogóan tisztává, szinte újjá varázsoljuk a járművünk legjobban és legmasszívabban koszolódó területét. Ha az általunk használt vegyszer jól oldja a koszt, nincs szükség nehéz, aprólékos munkára, pusztán a használati feltételek betartására, mégis tökéletes lesz a végeredmény.

Hadd mutassuk be nektek az RR Customs termékcsalád legerősebb tisztítószerét, az RRC HARDCORE-t!

Ez a vegyszer annyira erős, hogy használata egyáltalán nem ajánlott hígítás nélkül, hiszen egy roppant magas PH értékű lúgról van szó. Akár 1:50 arányban is vegyíthetjük vízzel, ami azt jelenti, hogy egy liter vegyszerből 50 liternyi tisztítószert hozhatunk létre, tehát nem csak erős, de egyben roppant gazdaságos is. És nem kell megijednünk, ilyen erős hígításban sem veszít erősségéből, hatékonyan oldja a koszt, de 1:10 arányban használva varázslatosan meggyőző és gyors hatást ér el.

VIGYÁZAT! Mielőtt elkezdjük használni, minden esetben vegyünk fel védőfelszerelést, kesztyűt és ha lehet maszkot is, így sem érintkezve, sem pedig belélegezve nem tehet kárt bennünk a vegyszer.

A hígítást követően, egy spriccelő flakonba töltve nincs más dolgunk, mint rápermetezni a tisztítani kívánt, extrém szennyezett felületre, és miután kivártuk a néhány perces hatóidőt, egyszerűen leöblíteni. Nincs szükség hosszas súrolásra és nem kell több lépéses folyamatot véghezvinni, az RR Customs termékeitől megszokott egyszerűséggel működik ez a fantasztikus tisztítószer is.

És nem csak az autónkon, de más, strapabíró, azonban extrém módon szennyezett felületeken is bátran kihasználhatjuk varázslatos erejét. Sok esetben, autószerelő műhelyek is alkalmazzák, például az olajjal szennyezett padló tisztítására, és bámulatos eredményeket képesek elérni vele. Ebből adódóan joggal állíthatjuk, hogy az RRC HARDCORE nem csak bitang erős, de egy igazi univerzális tisztítószer is egyben.

Érdemes most tőlünk megrendelned, az RR Tuning webáruházból, hiszen minden vásárlásodért pontokat írunk jóvá számodra, melyeket később kedvezményekre válthatsz be. Ezzel háláljuk meg vásárlóinknak, hogy megbíztak bennünk, és minket választottak. Személyes felhasználók és ipari autómosók üzemeltetői számára is rendkívül kedvező vásárlási feltételekkel rendelkezünk! A részletekért keress minket bizalommal, és mi készséggel megválaszoljuk minden kérdésedet!