Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Az autósampon sokkal többet tudhat, mint elsőre gondolnánk...

RR Tuning
RR Tuning
2020.09.10 12:10
Az autósampon sokkal többet tudhat, mint elsőre gondolnánk...

Az autósampon sokkal többet tudhat, mint elsőre gondolnánk: te elég figyelmet szentelsz a kiválasztására? Ha szóba kerülnek az autósamponok, sokan azt gondolnák, ennek aztán tényleg semmi értelme, hiszen biztosan csak egy egyszerű lemosó, amit bármivel lehet helyettesíteni. Pedig ez az állítás nagyon messze áll a valóságtól, és most azt is eláruljuk, hogy miért.

Egy átlagos szappan, mosogatószer vagy emberi használatra kifejlesztett sampon látszólag ugyan úgy habzik, és egy laikus számára talán nincs is lényegi különbség, pedig nagyon is sokban eltér az autómosásra kifejlesztett sampon a többitől.

Autótisztítószer. RRCUSTOMS

Szokták mondani: „A suszter maradjon a kaptafánál”, és ez ebben az esetben is halmozottan igaz. Ugyan is a tökéletes autósampon kiválasztása az autómosás alapja, ha úgy tetszik az alfája, amit nem lehet kihagyni és nem lehet a választást bizonytalan alapokra helyezni.

Egy jó minőségű autósampon fellazítja a legmakacsabb szennyeződéseket is és jól előkészíti a különböző felületeket a profi tisztításra.

Alacsony Ph értékének (4) köszönhetően kíméletes, minden az autón található felületre alkalmazható, nem mar, nem sérti meg a felületet. Nem hagy maga után réteget, amit később még talán az eredeti szennyeződéseknél is nehezebb lenne eltávolítani. Optimális viszkozitásának köszönhetően szépen beül a kisebb résekbe is és onnan is fellazítja, majd könnyen eltávolíthatóvá teszi a lerakódott koszmaradványokat.

A jó minőségű autósampon a vízkő lerakódásokat is hatékonyan eltávolítja, és mivel száradáskésleltető anyagokat is tartalmaz, így nem hagy cseppfoltokat, de szépen nedvesen tartja a felületeket a további, felületspecifikus vegyszerek felhordásához és még hatékonyabb működéséhez.

Az RR Tuning kínálatában két különböző erősségű autósampon is megtalálható. Az RRC Autósampon hatékonyan távolítja el a koszt a kaszniról, könnyedebb szennyeződések esetén vagy otthoni, személyes felhasználásra javasolt. Az RR C Aktív sampon azomban kifejezetten ipari felhasználásra lett kifejlesztve, az autómosókban és kozmetikákban történő professzionális mosások alappilléreként. Mind a két termék megvásárolható fél literes, 1 literes, 5 literes és 10 literes kiszerelésben is, hogy minden célra megtalálhasd a számodra megfelelő opciót.

A hatást fokozhatod az RRC Traffic Film Remover (előmosó) készítményével is, amit kifejezetten a makacs, nehéz szennyeződések eltávolításához javaslunk. Ez a termék még az építőipari munkagépekre rakódott koszt is képes eltávolítani, akár érintésmentesen, könnyedén és gyorsan, ahogy azt egy professzionális vegyszertől elvárja az ember.

Ha pedig már előzetesen RRC Hybrid wax-szal kezelt felületet tisztítanál, erre is találsz nálunk megfelelő alternatívát. Az RRC Sampoo for Hibrid Wax nem csak hatékonyan tisztítja a felületet, de fel is élénkíti a wax hatását, így tovább élvezheted a védelmet és profi víz lepergetést.

Az RR Tuning a 20 éves fejlesztési múlttal rendelkező RR Customs termékcsalád magyarországi forgalmazója. Mi nem érjük be mással, csak és kizárólag a legjobb minőséggel és szentül hisszük, hogy üzleti sikereink garanciája a kiváló minőség és az emellé párosuló kedvező ár- érték arány.

Akik nálunk vásárolnak, mind tudják, hogy az RR Tuning termékeiben egyszerűen nem lehet csalódni, és jó szívvel ajánlanak bennünket tovább.

Keress minket bátran, ha szeretnél otthonodban is professzionális autómosást végezni, vagy autómosódba, autókozmetikádba a legjobb minőséget és a leggyorsabb munkához hozzásegítő termékcsaládot keresed!

www.rrtuning.hu