Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

A szúnyog nem csak akkor idegesítő, ha megcsíp, hanem akkor is, ha beleég a kaszniba...

RR Tuning
RR Tuning
2020.08.21 16:21
A szúnyog nem csak akkor idegesítő, ha megcsíp, hanem akkor is, ha beleég a kaszniba...

A szúnyog nem csak akkor idegesítő, ha megcsíp, hanem akkor is, ha beleég a kaszniba! Előzd meg ezt RRC Rovaroldó használatával!

 

Mindenki találkozott már azzal a problémával, hogy egy hosszabb távú út után, főleg, ha autópályán is közlekedett, a szélvédője és a kaszni egyes részei is tele lettek bogarak és rovarok százaival.

RRC Bogároldó

Miközben nagy sebességgel utazunk, óhatatlanul is elütjük őket, ez ellen tenni ugyan nem tudunk, de mihamarabbi eltüntetésük nagyon is fontos feladat, és egyáltalán nem bonyolult, ha jól ismerjük a hatékony módját. Pontosan ugyan annyira, mint mikor egy fa alatt parkolva apró tetvek, lárvák vagy muslicák kerülnek az adott esetben felforrósodott felületre. Azt mondják, a madárürülék szerencsét hoz, bár szerintünk ezt csak a kellemetlen érzés és bosszúság enyhítése érdekében találták ki, viszont tudni kell, hogy ezt a fajta szennyeződést sem érünk rá túlzottan sokára letakarítani.

De miért is olyan fontos, hogy az ilyen szerves szennyeződésektől gyorsan megszabadítsuk autónkat?

Sokan nem is gondolják, micsoda károkat okozhatnak a kasznira égett szerves szennyeződések. Esztétikailag is kifejezetten csúnya látvány, mondhatjuk undorítónak is a madárürülékkel és bogarakkal tarkított autót, de van egy ennél nagyobb gond is.

Erősen maró anyagokról beszélünk ugyan is, melyek komoly kárt tehetnek autónkban. Erős napsütés esetén, hosszú távon szinte biztosan ráégnek minden felületre, de ha csak pusztán sok ideig rajta hagyjuk őket az autón, akkor is komoly maró hatásokat gyakorolhatnak.

Mi hát a teendő, ha ilyen szennyeződéssel találkozunk?

Az átlagos tisztítás is több, mint a semmi, de sokszor ezt nem tudjuk azonnal megtenni, és mire eljutunk egy mosóba, vagy nekiállunk a tisztításnak otthon, már csak komoly mechanikai ráhatással tudjuk az ilyen koszt eltüntetni. És ilyenkor még az is előfordulhat, hogy a súrolással is összekarcoljuk, vagy elkoptatjuk autónk felületét. Azt mindenki tudja, hogy a kaszni épsége szoros összefüggésben áll az autó értékével, ezért egyáltalán nem érdemes ezt megkockáztatnunk.

A mi javaslatunk az RRC ROVAROLDÓ, mely nagyszerűen és hatékonyan eltávolítja autónk külsejéről az összes szerves szennyeződést anélkül, hogy komolyan dörzsölnünk kellene, vagy önmagában kárt tenne a felületben. A szer kiszerelése fél, 1, 5 vagy 10 literes is, így megtalálja a maga alternatíváját az is, aki ipari felhasználásra vásárolja, de az is talál magának megfelelőt a webáruházban, aki szeretné az autójában tartani ezt a tisztítószert.

A kisebb kiszerelések praktikus fújó feje lehetővé teszi, hogy akár egy pihenőt tartva a hosszú út közben, rápermetezzük az érintett felületekre, majd miután kifejtette hatását, egyszerűen csak leöblítsük, és így már tiszta és jól átlátható szélvédővel, biztonságosan, az autónkat is biztonságban tudva haladhatunk tovább. De használhatjuk akkor is, ha egy fa alatt parkolva, madárürülékekkel tarkítva találjuk járművünket, így nem kell félnünk, hogy mire elérünk egy autómosóba, esetlegesen megsérül az autó fényezése. A vegyszer ára pedig, mint ahogyan azt az RRC termékek esetében már megszokhattuk, rendkívül kedvező, természetesen eltörpül a károkhoz képest, amiket megelőzhetünk használatával.

Rendeld meg az RRC Rovaroldóját, és óvd meg ezzel autódat az értékcsökkenést is jelentő károktól. Hidd el, hogy ez lesz az egyik legjobb befektetésed!

Kattints ide a termék megtekintéséhez>>>>>