Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

A szép bőr borítás luxus elem, de csak ha valóban szép és tiszta is!

RR Tuning
RR Tuning
2020.09.18 18:14
A szép bőr borítás luxus elem, de csak ha valóban szép és tiszta is!

A szép bőr borítás luxus elem, de csak ha valóban szép és tiszta is! Az autókban a bőr ülés a luxus egyik egyértelmű jelképe, sokan ragaszkodnak hozzá autóválasztáskor. De hiába a szép kidolgozás, a minőségi anyagválasztás, ha a kosztól zsírosan és fényesen éktelenkedik a kocsi belsejében.

Mert igen, azt a tényt csak nagyon kevesen tudják, hogy a bőr üléseket sem elegendő egyszerűen csak egy nedves kendővel letörölni. Mivel a legtöbb ilyen anyag felülete matt, az apró résekbe beleül a kosz, és a felületen könnyen megtapadnak a szennyeződések és a zsír, aminek az eltávolításához különleges vegyszerekre és eszközökre van szükség.

RRC bőrtisztító és bőrápoló. RR Tuning

Különösen a világosabb árnyalatú bőröknél feltűnő a koszosodás, de még így elmondható, hogy nem is gondolnánk mennyi kosz tud távozni a bőr felületről egy megfelelő tisztítással.

Az RRC LEATHER CLEANER, vagy is bőr tisztító egy olyan speciális vegyszer, ami kifejezetten az autók bőr borításainak tisztítására lett kifejlesztve. Optimális tisztító tulajdonságainak köszönhetően könnyedén távolítja el a makacs szennyeződéseket is, és selymesen tisztává és egységessé teszi a felületeket.

Egy speciális bőr tisztító kefe segítségével tudjuk a leghatékonyabban felvinni a tisztítani kívánt felületre, majd néhány perces dörzsölés után egy mikró szálas kendő segítségével letörölhetjük a leoldott koszt a bőrről, és már gyönyörködhetünk is meglepően tiszta felületben.

Akkor sincsen gond, ha a szennyeződések erősek, hiszen a bőrülés korábban nagyon el volt hanyagolva, nem volt rendszeresen tisztítva. Az RRC LEATHER CLEANER több erősségben is elérhető a felhasználók számára. A Soft változat az általános szinten tartáshoz, a Strong az erősebb szennyeződésekhez, míg az Extreme erősség, nevéből adódóan is, az extra szennyeződések hatékony eltávolítása érdekében jött létre. Legyen tehát szó bármilyen régi és erős koszosodásról, az RR Tuning kínálatában biztosan megtalálod a megfelelő megoldást. De a bőrt nem csak tisztítani, ápolni is rendkívül fontos. A saját bőrünket testünkön és arcunkon nem győzzük eleget ápolni, védeni a káros UV sugaraktól, hidratálni a téli szárazság ellen, hát képzeljük el, hogy az autónkban lévő bőr felületek is ugyan azt az ápolást igénylik, ha célunk a hosszú távú szép és puha hatás fenntartása.

Az RRC LEATHER CONDITIONER visszaadja a bőr rugalmasságát és egészséges tartását, megvédi a korai károsodások, repedések előfordulásától és a koszosodását is rendkívül hatásosan féken tartja. Érdemes minél gyakrabban, akár 1-2 havonta is elvégezni a bőr ápolását, hogy az autónk belseje ne menjen idő előtt tönkre, és a luxusként kezelt bőr borítások valóban igazán finom, puha érzést jelentsenek, a gyűrött, repedt vagy szakadt hatás helyett.

Az RR Tuning webáruházban megvásárolható a bőr optimális tisztításához és ápolásához szükséges vegyszerek és kellékek szettben is, így nem kell magadnak összeválogatnod a termékeket és még pénzt is spórolhatsz. Az RRC BŐR TISZTÍTÓ ÉS ÁPOLÓ SZETT mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy autód bőr borításai mindig tiszták, ápoltak ás jó állapotúak legyenek.

Próbáld ki minél előbb ezeket a zseniálisan forradalmi termékeket, és garantáljuk, hogy a használatot követően, az eredménytől le fog esni az állad!

Rendeld meg hát még ma, és ha kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk akkor is, bizalommal!

Kattints ide a termékért>>>>>