RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG

RRC INTERIOR CLEANER. Szövettisztítás víz nélkül? Nálunk ez is lehetséges!
22
Szept

Meghúztuk a váratlant is! Szövettisztítás víz nélkül? Nálunk ez is lehetséges! Korábban már írtunk az RRC bőrtisztító vegyszer hatékonyságáról, de ki gondolná, hogy a kínálatban a szövet tisztítására is pontosan ugyan ilyen gyors és kézenfekvő megoldás van?

Szemmel is jól látható a láthatatlan ablaktörlő eredményessége! RRCUSTOMS-RR TUNING
22
Szept

Szemmel is jól látható a láthatatlan ablaktörlő eredményessége! Sokan félnek a láthatatlan dolgoktól, mert létezésük legtöbbször pusztán hit kérdése, de nem így van ez az RRC láthatatlan ablaktörlő esetében. Egyértelmű és megdönthetetlen az az eredmény, amit saját szemünkkel is tapasztalhatunk használatából eredően

Ugye, te is szeretnéd tudni, hogyan őrizheted meg hosszú távon a ragyogóan tiszta autó érzését?
21
Szept

Ugye, te is szeretnéd tudni, hogyan őrizheted meg hosszú távon a ragyogóan tiszta autó érzését? Az autó tisztántartásának fontosságáról már nagyon sokszor beszéltünk

Szakszerű tisztítás és ápolás az autó belső műanyag felületein is!
21
Szept

Szakszerű tisztítás és ápolás az autó belső műanyag felületein is! Azt is gondolhatnánk, hogy az autó belső terében lévő műanyag felületek mindig tiszták, hiszen szinte minden esetben csillognak. Azonban van egy rossz hírünk azoknak, akik ezt a teóriát elhiszik.

 

A szép bőr borítás luxus elem, de csak ha valóban szép és tiszta is!
18
Szept

A szép bőr borítás luxus elem, de csak ha valóban szép és tiszta is! Az autókban a bőr ülés a luxus egyik egyértelmű jelképe, sokan ragaszkodnak hozzá autóválasztáskor. De hiába a szép kidolgozás, a minőségi anyagválasztás, ha a kosztól zsírosan és fényesen éktelenkedik a kocsi belsejében.

Ha téli felni, akkor már nem is kell tisztítani? Hát dehogy nem!
16
Szept

Ha téli felni, akkor már nem is kell tisztítani? Hát dehogy nem! Bár a hőmérséklet még nem erről árulkodik, de kérlelhetetlenül beköszöntött az ősz, és ezt a tényt lassacskán autónk karbantartásával is le kell követnünk.

Hallottál már a szálló rozsdáról? Most megtudhatod azt, miért nagyon fontos eltávolítani autódról
14
Szept

Hallottál már a szálló rozsdáról? Most megtudhatod azt is, miért nagyon fontos eltávolítani autódról ezt a szennyeződést! Kifejezetten azok szembesülhetnek gyakran a szálló rozsda okozta károkkal, akik fehér, vagy világos fényezésű autóval rendelkeznek.

Az autósampon sokkal többet tudhat, mint elsőre gondolnánk...
10
Szept

Az autósampon sokkal többet tudhat, mint elsőre gondolnánk: te elég figyelmet szentelsz a kiválasztására? Ha szóba kerülnek az autósamponok, sokan azt gondolnák, ennek aztán tényleg semmi értelme, hiszen biztosan csak egy egyszerű lemosó, amit bármivel lehet helyettesíteni. Pedig ez az állítás nagyon messze áll a valóságtól, és most azt is eláruljuk, hogy miért.

3 dolog, amit valószínűleg elrontasz az otthoni autótakarításnál
05
Szept

3 dolog, amit valószínűleg elrontasz az otthoni autótakarításnál. Bár manapság már egyáltalán nem luxus egy autómosó szolgáltatásait igénybe venni, és fénykorukat élik a vegyszeres magasnyomású kézi mosók is, sokan még mindig otthon szeretik takarítani autójukat.

A szúnyog nem csak akkor idegesítő, ha megcsíp, hanem akkor is, ha beleég a kaszniba...
21
Aug

A szúnyog nem csak akkor idegesítő, ha megcsíp, hanem akkor is, ha beleég a kaszniba! Előzd meg ezt RRC Rovaroldó használatával!

 

Készítsd fel velünk autódat a téli szezonra!
20
Aug

Készítsd fel velünk autódat a téli szezonra! Megfelelő ápolással éveket is fiatalíthatsz rajta, és ezzel akár milliókat is megtakaríthatsz!

Téged is zavar, hogy az átlagos autóillatosítók illata hamar eltűnik?
14
Aug

Miben különböznek az RRC autóparfümök az átlagos autóillatosítóktól?

Vajon Te vagy az az 1 a 100-ból, aki még sosem bosszankodott az autóillatosítók silány minősége miatt? Lehet, hogy akkor te mindig is az RR Tuningnál vásároltál autóparfümöt!

Hogyan lehetsz az RR Tuning termékeinek viszonteladója?
11
Aug

Csatlakozz jól működő, barátságos csapatunkhoz!

Hogyan lehetsz az RR Tuning termékeinek viszonteladója?

Mi, az RR Tuningnál azért választottuk sok évvel ezelőtt, Magyarországon elsőként,  első sorban az RR Customs termékek forgalmazását, mert hosszas tesztelések és próbálgatások után sem találtunk olyan autókozmetikai termékcsaládot, mely specifikus és széles termékkínálatból áll, hatékony, de közben kíméletes, magas színvonalú, de egyben elérhető áron hozzá lehet jutni a lakossági és az ipari felhasználok számára is.

Az RR Tuning-nál az ügyfél az első!
19
Júl

Az RR Tuningnál az ügyfél az első!

RRCshop. RR Customs. RR Tuning

Ha autókozmetikai vagy tisztító vegyszerekről van szó, az RR Tuning, és ez által az RR Customs termékcsalád megkerülhetetlen piaci szereplő, ezt minden szakmabeli jól tudja!

FERTŐTLENÍTÉS
19
Júl

HIGIÉNIA

A koronavírusra való tekintettel mindenkinek oda kell figyelni a személyes és közvetlen környezete higiéniájára. Az üzletek kifosztása sajnos azzal járt, hogy nem tudta mindenki beszerezni a tisztító- és ferőtlenítőszereit a mikrobák terjedésének megakadályozására.