Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Takarítás otthon és az autóban is, ahogy eddig még soha!
23
Nov

Sok szó esik mostanság arról, hogy megfelelő takarítással és fertőtlenítéssel megvédhetjük magunkat a káros hatásoktól, betegségektől. Ez persze sok szempontból igaz, de arról kevesen beszélnek, hogy nem csak ennyi szerepe van annak, hogy mit, mivel, mikor és hogyan tisztítunk le.

Már felszereltetted a téli gumikat?  Így védheted meg őket az idő előtti elkopástól!
30
Okt

Már felszereltetted a téli gumikat? Így védheted meg őket az idő előtti elkopástól! A csapból is az folyik, hogy 7 Celsius fok alatt az autón lévő gumiabroncsokat nyáriról télire kell cserélni. Mikor beköszönt a hideg, minden évben felhívják erre a figyelmet, bemondják a híradókban, folyamatosan hangsúlyozzák a Tv-ben és rádiókban, és az interneten is egyre több téli gumi hirdetés kerül elénk.

A téli időszakban a legjobb barátod lesz az RR Customs jégoldó! Szerezd be már most!
30
Okt

A téli időszakban a legjobb barátod lesz az RR Customs jégoldó! Szerezd be már most! A hideg és csapadékos idő velejárója, hogy sokkal több előkészületre van szükség ahhoz, hogy reggelente elindulhassunk autóinkkal. Ilyenkor nem elég csupán a szokásos rutin, a fék, a lámpák és a gumik ellenőrzése, ennél sokkal többet kell tennünk a legtöbbször ahhoz, hogy el tudjunk indulni.

Mostantól az RR Tuning nagyszerű termékeit a gyakorlatban is prezentálja! Megnyílt Deszken...
21
Okt

Mostantól az RR Tuning nagyszerű termékeit a gyakorlatban is prezentálja! Megnyílt Deszken az RR Tuning autókozmetika!

Nincs kegyelem! Maradéktalanul eltűnik az összes ragasztó és kátrány is!
20
Okt

Nincs kegyelem! Maradéktalanul eltűnik az összes ragasztó és kátrány is! Már megszokhattátok, hogy az RR Tuning kínálatában szinte az összes szennyeződés formára megtalálhatjuk a specifikus tisztítószert.

Az RRC termékcsalád legerősebb tisztítója – ennek nem csak a neve, a hatása is HARDCORE!
20
Okt

Az RRC termékcsalád legerősebb tisztítója – ennek nem csak a neve, a hatása is HARDCORE! Az autómosás számos területén könnyű szerrel érhetünk el látványos eredményt, de vannak olyan szennyeződések, melyek eltávolításához nem csak profi, de bitang erős vegyszer is szükséges

Az ok, hogy mit, de beszéljük most át azt, hogy mivel!
14
Okt

Az ok, hogy mit, de beszéljük most át azt, hogy mivel! Az RR Customs autótisztító és autó kozmetikai vegyszereinek használatáról már sokszor írtunk, és sorra vettünk már számos, specifikus tisztító és ápoló szert, mint az RRC autósampon, a műanyag-, üveg-, szövet és általános tisztítók, a bőr és műanyag ápoló és így tovább.

Igazi csíkmentes ragyogás gyorsan, egy világbajnok elvárásaihoz mérten: Ilyen az RRC GLASS CLEANER!
09
Okt

Igazi csíkmentes ragyogás gyorsan, egy világbajnok elvárásaihoz mérten: Ilyen az RRC GLASS CLEANER! Az RR Customs ablaktisztító folyadéka a webáruház egyik legegyértelműbb, legkönnyebben használható, de egyben legfontosabb terméke is.

Egy igazi különlegesség az Alcantara, figyeljünk hát oda szakszerű tisztítására és ápolására!
08
Okt

Egy igazi különlegesség az Alcantara, figyeljünk hát oda szakszerű tisztítására és ápolására! Már korábbi cikkeinkben beszéltünk az autó belső terének hatékony és specifikus tisztításáról. Nem mindegy ugyan is, milyen vegyszerekkel állunk neki a bőr felületek, a műanyagok és a szövetek tisztításának, de nem esett még szó az egyik legkülönlegesebb bevonatról, az alcantaráról.

Az autómosás nulladik lépése: lazítsd fel a legmakacsabb koszt is az aktív habbal!
08
Okt

Az autómosás nulladik lépése: lazítsd fel a legmakacsabb koszt is az aktív habbal! Főleg erősen szennyezett autók esetén, nagyon fontos lehet a mosás előtti előkezelés. 

Viszlát zsíros szennyeződések, ragacsos kosz a kormányon!
24
Szept

Viszlát zsíros szennyeződések, ragacsos kosz a kormányon! Korábbi cikkeinkben bemutattuk már az RR Customs speciális felülettisztítóink több fajtáját is, de most egy általános felülettisztítót szeretnénk megismertetni!

RRC INTERIOR CLEANER. Szövettisztítás víz nélkül? Nálunk ez is lehetséges!
22
Szept

Meghúztuk a váratlant is! Szövettisztítás víz nélkül? Nálunk ez is lehetséges! Korábban már írtunk az RRC bőrtisztító vegyszer hatékonyságáról, de ki gondolná, hogy a kínálatban a szövet tisztítására is pontosan ugyan ilyen gyors és kézenfekvő megoldás van?

Szemmel is jól látható a láthatatlan ablaktörlő eredményessége! RRCUSTOMS-RR TUNING
22
Szept

Szemmel is jól látható a láthatatlan ablaktörlő eredményessége! Sokan félnek a láthatatlan dolgoktól, mert létezésük legtöbbször pusztán hit kérdése, de nem így van ez az RRC láthatatlan ablaktörlő esetében. Egyértelmű és megdönthetetlen az az eredmény, amit saját szemünkkel is tapasztalhatunk használatából eredően

Ugye, te is szeretnéd tudni, hogyan őrizheted meg hosszú távon a ragyogóan tiszta autó érzését?
21
Szept

Ugye, te is szeretnéd tudni, hogyan őrizheted meg hosszú távon a ragyogóan tiszta autó érzését? Az autó tisztántartásának fontosságáról már nagyon sokszor beszéltünk

Szakszerű tisztítás és ápolás az autó belső műanyag felületein is!
21
Szept

Szakszerű tisztítás és ápolás az autó belső műanyag felületein is! Azt is gondolhatnánk, hogy az autó belső terében lévő műanyag felületek mindig tiszták, hiszen szinte minden esetben csillognak. Azonban van egy rossz hírünk azoknak, akik ezt a teóriát elhiszik.

 

A szép bőr borítás luxus elem, de csak ha valóban szép és tiszta is!
18
Szept

A szép bőr borítás luxus elem, de csak ha valóban szép és tiszta is! Az autókban a bőr ülés a luxus egyik egyértelmű jelképe, sokan ragaszkodnak hozzá autóválasztáskor. De hiába a szép kidolgozás, a minőségi anyagválasztás, ha a kosztól zsírosan és fényesen éktelenkedik a kocsi belsejében.

Ha téli felni, akkor már nem is kell tisztítani? Hát dehogy nem!
16
Szept

Ha téli felni, akkor már nem is kell tisztítani? Hát dehogy nem! Bár a hőmérséklet még nem erről árulkodik, de kérlelhetetlenül beköszöntött az ősz, és ezt a tényt lassacskán autónk karbantartásával is le kell követnünk.

Hallottál már a szálló rozsdáról? Most megtudhatod azt, miért nagyon fontos eltávolítani autódról
14
Szept

Hallottál már a szálló rozsdáról? Most megtudhatod azt is, miért nagyon fontos eltávolítani autódról ezt a szennyeződést! Kifejezetten azok szembesülhetnek gyakran a szálló rozsda okozta károkkal, akik fehér, vagy világos fényezésű autóval rendelkeznek.

Az autósampon sokkal többet tudhat, mint elsőre gondolnánk...
10
Szept

Az autósampon sokkal többet tudhat, mint elsőre gondolnánk: te elég figyelmet szentelsz a kiválasztására? Ha szóba kerülnek az autósamponok, sokan azt gondolnák, ennek aztán tényleg semmi értelme, hiszen biztosan csak egy egyszerű lemosó, amit bármivel lehet helyettesíteni. Pedig ez az állítás nagyon messze áll a valóságtól, és most azt is eláruljuk, hogy miért.

3 dolog, amit valószínűleg elrontasz az otthoni autótakarításnál
05
Szept

3 dolog, amit valószínűleg elrontasz az otthoni autótakarításnál. Bár manapság már egyáltalán nem luxus egy autómosó szolgáltatásait igénybe venni, és fénykorukat élik a vegyszeres magasnyomású kézi mosók is, sokan még mindig otthon szeretik takarítani autójukat.

A szúnyog nem csak akkor idegesítő, ha megcsíp, hanem akkor is, ha beleég a kaszniba...
21
Aug

A szúnyog nem csak akkor idegesítő, ha megcsíp, hanem akkor is, ha beleég a kaszniba! Előzd meg ezt RRC Rovaroldó használatával!

 

Készítsd fel velünk autódat a téli szezonra!
20
Aug

Készítsd fel velünk autódat a téli szezonra! Megfelelő ápolással éveket is fiatalíthatsz rajta, és ezzel akár milliókat is megtakaríthatsz!

Téged is zavar, hogy az átlagos autóillatosítók illata hamar eltűnik?
14
Aug

Miben különböznek az RRC autóparfümök az átlagos autóillatosítóktól?

Vajon Te vagy az az 1 a 100-ból, aki még sosem bosszankodott az autóillatosítók silány minősége miatt? Lehet, hogy akkor te mindig is az RR Tuningnál vásároltál autóparfümöt!

Hogyan lehetsz az RR Tuning termékeinek viszonteladója?
11
Aug

Csatlakozz jól működő, barátságos csapatunkhoz!

Hogyan lehetsz az RR Tuning termékeinek viszonteladója?

Mi, az RR Tuningnál azért választottuk sok évvel ezelőtt, Magyarországon elsőként,  első sorban az RR Customs termékek forgalmazását, mert hosszas tesztelések és próbálgatások után sem találtunk olyan autókozmetikai termékcsaládot, mely specifikus és széles termékkínálatból áll, hatékony, de közben kíméletes, magas színvonalú, de egyben elérhető áron hozzá lehet jutni a lakossági és az ipari felhasználok számára is.

Az RR Tuning-nál az ügyfél az első!
19
Júl

Az RR Tuningnál az ügyfél az első!

RRCshop. RR Customs. RR Tuning

Ha autókozmetikai vagy tisztító vegyszerekről van szó, az RR Tuning, és ez által az RR Customs termékcsalád megkerülhetetlen piaci szereplő, ezt minden szakmabeli jól tudja!

FERTŐTLENÍTÉS
19
Júl

HIGIÉNIA

A koronavírusra való tekintettel mindenkinek oda kell figyelni a személyes és közvetlen környezete higiéniájára. Az üzletek kifosztása sajnos azzal járt, hogy nem tudta mindenki beszerezni a tisztító- és ferőtlenítőszereit a mikrobák terjedésének megakadályozására.