Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Viszlát zsíros szennyeződések, ragacsos kosz a kormányon!

RR Tuning
RR Tuning
2020.09.24 20:27
Viszlát zsíros szennyeződések, ragacsos kosz a kormányon!

Viszlát zsíros szennyeződések, ragacsos kosz a kormányon! Korábbi cikkeinkben bemutattuk már az RR Customs speciális felülettisztítóink több fajtáját is, de most egy általános felülettisztítót szeretnénk megismertetni!

Az autók belső terében a legkritikusabban azok a felületek koszolódnak, amiket sokszor érintünk meg. Szinte mindenki találkozhatott már azzal a jelenséggel, mikor a kormány zsírosan fénylik, szinte már ragacsos, de semmivel nem lehet rendesen letakarítani.

RRCSHOP. RR Tuning RRC APC univerzális tisztítószer

Ugyan ez a helyzet a váltóval, az index és ablaktörlő karral, a rádió gombjaival és a belső ajtónyitókkal is.

Ráadásul manapság ezek megfelelő tisztán tartásának különleges jelentősége is van. Hiszen minden, amit megérintünk potenciális veszély forrást jelent a vírust illetően, így sokkal gyakoribb takarításra van szükség, mint egyébként!

De mivel érdemes nekimenni ezeknek a szennyeződéseknek?

Az RRC APC, vagyis általános tisztítószer tökéletesen megfelelő vegyszer erre a feladatra. Hatékony tisztító mechanizmusának köszönhetően gyorsan és könnyedén eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket, zsíros lerakódásokat és gyönyörűen tiszta és matt felületeket hagy maga után.

Legyen szó akár a kormányról, amit folyamatosan kezünk zsírosságával szennyezünk, vagy a többi, gyakran érintett felületről, az RRC APC, azaz RRC Általános Felülettisztító segítségével villámgyorsan meg tudjuk oldani a tisztítást.

Használata nagyon egyszerű: egy kefére vagy rongyra permetezve csak dörzsöljük be vele a felületet, majd a jól megszokott mikro szálas törlőkendőnkkel töröljük át, és már készen is van. Nincs szükség vízre, sem több különböző, bonyolult lépésre, szinte játszi könnyedséggel távozik az összes zsíros szennyeződés autónk belsejéből.

Egyszerűsége folytán akár otthoni környezetben, de még az utcán is nyugodtan nekiállhatunk az APC használatának, hiszen nem igényel semmilyen különleges körülményt, sem extra eszközt.

Rendkívül gazdaságos termék, hiszen 1:10-hez hígítás esetén is rendkívül hatékony. Egy 1 literes palackból így 10 liternyi vegyszert hozhatunk létre, amivel alaposan és hatékonyan takaríthatjuk autónkat. A fent leírtakból egyértelműen látható, hogy mind személyes felhasználásra, mint ipari környezetben történő munkavégzésre is roppant hasznos és elhagyhatatlan eszköz az RRC APC terméke. Mivel többféle kiszerelésben is elérhető az RR Tuning webáruházában, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ajánlatunkat.

Ipari felhasználók és viszonteladóink számára rendkívül kedvező vásárlási feltételeket tudnunk biztosítani, és mindenki számára elérhető törzsvásárlói pontgyűjtő rendszerünk is, aminek segítségével a vásárlások után kapott pontokat vásárlási kedvezményre válthatod be.

Próbáld ki ezt a nagyszerű, univerzális terméket egy több, mint 20 éves fejlesztési múlttal rendelkező márka kínálatából!

A professzionális autómosás ma már nem luxus, mindenki számára elérhető, de a minősége leírhatatlanul túlszárnyalja az általános, házi módszerekét! Próbáld ki te is és tapasztald meg saját magad, mivel tud többet az RR Customs az általános háztartási vegyszereknél, és garantáljuk, hogy többé nem akarsz majd mással autót mosni!

Az autómosók és kozmetikák számára elengedhetetlen egy jó minőségű, általános lemosó beszerzése, de a magán felhasználók számára is roppant előnyös választás, hiszen a nevéből is adódóan szinte bármire használhatjuk. Az RRC APC könnyen felhasználható, nem igényel semmilyen körülményes előkészületet, sem pedig extra felszerelést.

Próbáld ki még ma, és ha elégedett vagy, akkor építsd fel tőlünk új, professzionális autómosási rutinodat! Hidd el, ezt a döntésedet biztosan nem fogod megbánni!

Ide kattintva tudod megrendelni>>>>>