Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Hallottál már a szálló rozsdáról? Most megtudhatod azt, miért nagyon fontos eltávolítani autódról

RR Tuning
RR Tuning
2020.09.14 22:02
Hallottál már a szálló rozsdáról? Most megtudhatod azt, miért nagyon fontos eltávolítani autódról

Hallottál már a szálló rozsdáról? Most megtudhatod azt is, miért nagyon fontos eltávolítani autódról ezt a szennyeződést! Kifejezetten azok szembesülhetnek gyakran a szálló rozsda okozta károkkal, akik fehér, vagy világos fényezésű autóval rendelkeznek.

Pedig ez a probléma nem csak nekik jelent komoly gondot. Most azt is eláruljuk, hogy miért.

Vannak olyan szennyeződések, melyekről egyértelműen tudjuk, hogy gyors eltávolítást igényelnek, különben kárt tehetnek a kaszniban.

RRC Deironizer

Ilyen a madárürülék, a fák különböző nedvei a bogarak vagy az általános kosz, por. De azt sokkal kevesebben tudják, hogy a levegőben szálló fémtörmelék milyen komoly problémákat okozhat autónk fényezésében, ha nem távolítjuk el elég gyorsan és hatékonyan. Ugyanis ezek az apró vas részecskék, vagy nevezhetjük őket szilánkoknak is, belefúrják magukat az autó felső lakk rétegébe, és ezáltal ott is ragadnak. Mivel egy átlagos autómosó szer, de még a profi autósamponok sem feltétlenül képesek ezeket a mikroszkopikus vas tüskéket eltávolítani, ezek az idő múlásával, az őket érő nedvességnek köszönhetően elkezdenek oxidálódni, és apró rozsdafoltokat eredményeznek az autó külsején. A fehér kasznik esetében ez nagyon látványos lehet és egyben csúnya is, így az ember késztetést érez rá, hogy eltávolítsa, pedig a sötét fényezéseken sem jelentenek ezek a szennyeződések kisebb problémát, pusztán csak nem olyan látványosak.

Az elrozsdásodott vaspor ugyanis apró lyukakat váj a fényezésbe, és ez olyan súlyos károkat is okozhat, melyet csak újra fényezéssel lehet majd később helyre hozni. Senki nem akarja autóját újra fényeztetni, ha van mód rá, hogy megelőzze ezt, nem igaz?

Mit tehetünk hát azért, hogy a szállórozsda ne egye meg autónk fényezését?

Az RRC Deironizer, magyarul Fém törmelék eltávolító kifejezetten arra a célra jött létre, hogy ezeket az apró fémdarabokat eltávolítsa az autó külsejéről. A vegyszer nem bántja a lakkozott felületet, de hatékonyan feloldja a szállórozsdát. Érdemes száraz felületen használni, hogy a lehető leghatékonyabb módon beülhessen az apró résekbe és feloldhassa az azokban található fém szennyeződéseket.

Ha jól használtad az RRC Deironizer-t, akkor a kasznid el fog kezdeni vérezni. Nem tévedés, ugyanis az ezzel a vegyszerrel feloldott fém vörös színűre változik, és így folyik majd le a fényezésről. Mivel nincs maró hatása, nyugodtan hagyhatod hatni a felszínen akár fél óráig is az RRC Fémtörmelék eltávolítót, majd, ha már úgy látod, hogy maximálisan kifejtette hatását, csak öblítsd le tiszta vízzel, és meglátod, hogy a fényezés szinte újjá varázsolódott.

Ez után következhet egy védő réteg, wax, viasz vagy nano bevonat, ami megvédi majd autódat a további súlyos szennyeződések okozta károktól.

Szeretnéd megtapasztalni, milyen könnyedén képes eltávolítani az RRC Deironizer a fémtörmeléket autódról? Akkor rendeld meg most ezt a nagyszerű vegyszert és próbáld ki akár holnap! Az időjárás egyre inkább kedvez az ilyen tisztításoknak, hiszen ezt nem szabad sem forró kasznin, sem pedig erős napsütésben használni.

Készítsd fel autódat megfelelően a téli szezonra, és ezt kezd egy nagyon alapos, mindenre kiterjedő tisztítással. Autód pedig ezt értek őrzéssel és csodás kinézettel fogja neked meghálálni!

Ha felmerül kérdésed, keresd bátran az RR Tuning csapatát. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre!