Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Nincs kegyelem! Maradéktalanul eltűnik az összes ragasztó és kátrány is!

RR Tuning
RR Tuning
2020.10.20 22:26
Nincs kegyelem! Maradéktalanul eltűnik az összes ragasztó és kátrány is!

Nincs kegyelem! Maradéktalanul eltűnik az összes ragasztó és kátrány is! Már megszokhattátok, hogy az RR Tuning kínálatában szinte az összes szennyeződés formára megtalálhatjuk a specifikus tisztítószert.

Van olyan vegyszer, ami a makacs zsíros és olajos szennyeződéseket távolítja el hatékonyan (RRC HARDCORE), van, amelyik a bogarakat, rovarokat és egyéb szerves szennyeződéseket oldja le maradék nélkül (RRC BUG REMOVER), és találunk vegyszert vízkő mentesítésre és szállórozsda eltávolításra is, de most egy olyan vegyszert szeretnénk bemutatni, mely az egyik legmakacsabb szennyeződés formát távolítja el kímélet nélkül.

Kátrány és ragasztó eltávolító

Ismerjük meg együtt az RRC TAR AND GLUE REMOVER-t, a ragasztók, a kátrány és egyéb ragacsos szennyeződések ellenségét!

Mindenki, de főleg a világos fényezéssel ellátott autók tulajdonosai felfedezhették már a kasznin azokat a bosszantó, apró fekete pöttyöket, amiket egyszerűen lehetetlen még a legalaposabb mosás során is eltávolítani. A vegyszerek többsége nem oldja le őket, a sikálás pedig több kárt okoz, mint hasznot, komoly károkat is tehetünk a lakk rétegben anélkül, hogy valóban megszabadultunk volna az idegesítő szennyeződésektől.

Ugyan ez a helyzet a mindenféle matricák és fóliák maradványaival is, melyeket hosszas kapargászás után inkább rajta hagyunk a felületen, mondván: ott egye meg a fene! Pedig van rájuk hatékony megoldás, csak jó helyen kell keresni.

Okos autó tulajdonos szándékosan nem parkol fenyőfa alá, de van, hogy nincs más választás, és ilyenkor számolnunk kell a fagyanta autóra hullásának kockázatával is. Ezt pedig eltávolítani szinte lehetetlen küldetésnek tűnik, pedig a megoldás nem csak könnyen elérhető, de relatív kedvező árú és könnyen használható is.

Az RRC TAR AND GLUE REMOVER, nevéből adódóan is jól láthatóan, kifejezetten a kátrány és ragasztó okozta bosszantó szennyeződések és foltok eltávolítására lett kifejlesztve. Hiba nélkül távolítja el a lakkozott felületekről még a legmakacsabb ilyen jellegű, ragacsos és bosszantó szennyeződéseket is, tiszta és ragyogó felületet hagyva maga után. Ez a termék tökéletes választás, ha eltávolíttattunk autónkról egy már megunt matricát, ha lekerült a kaszniról egy régi fólia, de akkor is, ha tele van a kaszni apró kátránypöttyökkel. Eltávolítja továbbá a gyanta típusú szennyeződéseket és a fanedveket is nagy gyorsasággal és egyszerűséggel.

A vegyszer felhasználása, a megszokottakhoz mérten rendkívül egyszerű. Nincsen más dolgunk, mint ráfújni a kezelendő felületre az RRC TAR AND GLUE REMOVER-t, és hagyni, hogy kifejthesse hatását. Már néhány perc után is láthatjuk, ahogy hosszú csíkokban folyik le a kosz a felületről, de a teljes hatóidő végeztével már csak egy gyors öblítés szükséges a tökéletesen ragyogó és tiszta felülethez.

A vegyszer használata szinte kötelező, ha autónkon felületvédő kezelést szeretnénk igénybe venni, hogy a wax-szal, kerámiával vagy fóliával semmi esetre se zárjuk le ezeket a szennyeződéseket! De akkor is mindenképpen szerezzük be, ha szeretnénk egy matricát levenni, és nem szeretnénk az általa hagyott ragasztónyomot hosszasan bosszankodva nézni.

Az RR Tuning webáruházából a megrendelés folyamata egyszerű, a házhozszállítás gyors és gördülékeny, így ha még ma megrendeled ezt a nagyszerű terméket, akár már néhány napon belül használatba is veheted!

És ne feledd! Nálunk vásárlásaid után jutalompontokat is gyűjthetsz, amiket később kedvezményekre válthatsz be!