Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Az ok, hogy mit, de beszéljük most át azt, hogy mivel!

RR Tuning
RR Tuning
2020.10.14 00:40
Az ok, hogy mit, de beszéljük most át azt, hogy mivel!

Az ok, hogy mit, de beszéljük most át azt, hogy mivel! Az RR Customs autótisztító és autó kozmetikai vegyszereinek használatáról már sokszor írtunk, és sorra vettünk már számos, specifikus tisztító és ápoló szert, mint az RRC autósampon, a műanyag-, üveg-, szövet és általános tisztítók, a bőr és műanyag ápoló és így tovább.

A használat leírásakor sokszor megemlítettük azt is, milyen eszközökkel vigyük fel a különféle vegyszereket, vagy mivel töröljük le a feleslegesen felületen maradt vegyszert, de arról még nem esett szó, hogy ezeket az eszközöket nálunk, az RR Tuning webáruházában könnyedén és jó minőségben be is tudjátok szerezni.

Autómosáshoz használható termékek. RR Tuning. RRCSHOP. RRCUSTOMS

Az RR Customs kínálatában megtalálható mindazon autókozmetikai eszköz, amit egy alapos és mindenre kiható autómosás vagy ápolás során használni érdemes. Vegyük hát sorra most ezeket, és nézzük meg, mit, mikor és miért vagy mire kell használnunk a folyamatok során.

Az autómosás origója: az RRC mikró szálas kendő

Szinte kivétel nélkül minden vegyszer alkalmazásánál használnunk kell egy jó minőségű mikro szálas kendőt. Fő tulajdonsága, hogy rendkívül puha, nem karcolja a felületet, és nagyon erős a nedvszívó hatása. A webáruházunkban többféle kategóriában megtalálhatók a mikro szálas kendők kisebb és nagyobb méretekben, valamint különböző feladat stádiumokra specializáltan. Általánosságban elmondható, hogy kizárólag kiváló minőségű, kifejezetten autóipari felhasználásra kifejlesztett, a háztartási boltokban kapható termékekkel össze sem hasonlítható termékről van szó a mikro szálas kendő kínálatunkban.

RRC applikátor

Szintén egy fontos eszköz, mely kifejezetten az ápolószerek felviteléhez nélkülözhetetlen. Kedvező árú termék, ezért ajánlott belőle minden ápoló használatához külön beszerezni egyet-egyet. A feketéket a külső ápolók, míg a fehér színű pamut eszközt a belső ápolók felviteléhez ajánljuk.

RRC Dressing szivacs

Szintén főként az ápolók használatakor hasznos eszköz, de rendkívül jól jöhet viaszok használatakor is. Narancssárga és fehér színben is elérhető a webáruházban.

RRC gumiabroncs szivacs

Kifejezetten a gumiápoló gumiabroncsra való felvitelére lett kifejlesztve. Nem csak anyaga, de formatervezése is megfelelően támogatja, hogy a vegyszert egyenletesen és alaposan el tudjuk oszlatni az abroncsok felületén anélkül, hogy összemaszatolnánk például a felnit.

RRC gyapjú kesztyű

Elengedhetetlen eszköz, ha kézi samponozásról van szó. Két újas változatával a legkisebb rések is elérhetőek. 100% juh gyapjúból készül, így rendkívül jó a nedv szívó képessége, de közben kizárt, hogy bármilyen módon is megsértse a vele dörzsölt felületeket.

RRC csoda szivacs

Speciális fejlesztésű termék, az erősen szennyezett felületek tisztításához. Érdemes körültekintően alkalmazni, hiszen használatával akár meg is sérthetjük a dörzsölt felületet, ha nem vagyunk elég óvatosak és figyelmesek. Rendeltetés szerű használata esetén azonban könnyűszerrel eltávolíthatjuk vele még a legdurvább koszt és szennyeződéseket is.

RRC autómosó vödör

Speciális, kifejezetten autómosáshoz kifejlesztett vödör, melyben egy szeparátor garantálja, hogy a kosz leüljön a vödör aljára, és azt se ronggyal, se pedig kesztyűvel ne tudjuk újra felvinni a tisztítandó felületekre. Fekete és fehér színben is megvásárolható a webáruházban.

RRC habosító flakon

A habképző termékek otthoni használatakor rendkívül jó szolgálatot tehet, ha beszerzünk néhány ilyen flakont. Nincs más dolgunk, mint a felhasználandó vegyszert beletölteni, ha kell higított formában, majd hab formátumban kinyomni belőle.

Reméljük segíthettünk!