Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Készítsd fel velünk autódat a téli szezonra!

RR Tuning
RR Tuning
2020.08.20 12:37
Készítsd fel velünk autódat a téli szezonra!

Készítsd fel velünk autódat a téli szezonra! Megfelelő ápolással éveket is fiatalíthatsz rajta, és ezzel akár milliókat is megtakaríthatsz!

RRCUSTOMS. RRTUNING. Autó felkészítése a télre

Még csak most köszöntött be a jó idő, de kettőt pislogtunk és már vége is a nyárnak, nemsokára beköszönt a latyakos hideg idő. Míg nyáron a nap káros hatásainak és a szálló pornak van autónk legjobban kitéve, addig télen az időjárás egyéb tényezői, főleg a nedvesség roncsolja állagát.

Csak kevesen tudják, hogy a szezonokra nem csak az abronccserével, de bizonyos védő és ápoló rétegek használatával is fel tudjuk autónkat készíteni. Nézzük hát meg, milyen termékek találhatóak az RR Tuning kínálatában, melyek segítségével megvédhetjük szeretett járművünk felületeit a roncsolódástól!

RRC GUMI TÖMÍTÉS VÉDŐ

Ismerős lehet az élmény, mikor egy téli reggelen, a kapkodós indulás közepette realizálódik benned, hogy befagyott az ajtó. A gumitömítések kiszáradásának és elöregedésének köszönhetően apró rések keletkeznek, melyekben megül a víz, és ez bizony eredményezhet befagyott ajtót, na meg sok bosszúságot is. Az RR C gumi tömítés védő karbantartja az ajtóknál és a csomagtartónál lévő tömítéseket, így megakadályozza, hogy azok elöregedjenek, kirepedjenek.

RRC GYORS ÁPOLÓ +

A Quick Detailer+ (ismertebb nevén QD+) készítmény alapvetően a lakk felületek villámgyors fényesítésére lett kifejlesztve, de hatékonyan védi is azokat. Nagyszerű védőréteget képez, ezzel ellen áll az időjárás viszontagságainak. Kitömíti a legapróbb karcolásokat is, ezzel megakadályozva, hogy a lakk réteg fagyási sérüléseket szenvedjen!

RRC HYBRID WAX

Kemény hybrid wax, amely nagy mértékben tartalmaz karnaubát és a kerámiát is Az esztétikai értékek mellett elsősorban festékvédelem az időjárási viszonyok ellen fejlesztették ki, és az autónk egyszerűbb mosását is elősegíti. Ebben a termékben egyesítettük a felvitel egyszerűségét, a tartósságot, a víztaszító hatást a kis karcolások kitöltését és az elektrosztatikus tulajdonságokat is.

RRC LÁTHATATLAN ABLAKTÖRLŐ

Kétkomponensű szer, amely a szélvédőre lett kifejlesztve, hogy javítsa a kiláthatóságot esőben történő vezetéskor. A készítmény hidrofób bevonatot hoz létre, aminek köszönhetően a vízcseppek "lecsúsznak" az üveg felületről. Télen a bevonat csökkenti a jegesedést is az üvegen. A rendszer két komponensből az üvegfelület-aktivátorból és magából a "láthatatlan ablaktörlőből" áll.

RRC MŰANYAG ÁPOLÓ

Ez egy olyan szilikonkészítmény, ami az autó külső műanyag elemeinek  karbantartására lett kifejlesztve. Megújítja a kezelt felületet, mély és tiszta színt eredményez. Hidrofób hatást gyakorol a felületre, így megvédi a karcokba ülő víz megfagyásáról is ezeket. Tartós ápoló, ami több mosás után is a műanyag felületen marad. 

RRC JÉGOLDÓ

Hatékonyan és könnyedén eltávolítja a jegesedést az ablakokról és gátolja az újra jegesedést is. Azonnali hatású, nem mattítja a lakkot és a jég kaparás módszerével ellentétben nem karcolja meg az üveget. Nem okoz kárt a gumitömítésekben és az ablaktörlő gumijában sem. 

RRC FELNI TISZTÍTÓ PLUSZ

Ez egy továbbfejlesztett összetételű készítmény, amit a felnik professzionális tisztítására terveztek. Nagyon hatékonyan hatol be a szennyeződésekbe és maradéktalanul eltávolítja azokat. A termék erősen reagál a fém szennyeződésre, ami intenzív, „véres” hatást eredményez munka közben. Erősen szennyezett felnikhez ajánljuk.

RRC GUMIABRONCS ÁPOLÓ. RR TUNING

Gumiabroncs ápolására kifejlesztett termék. A kezelt gumiabroncson hidrofób réteget hoz létre, aminek köszönhetően megvédi a káros időjárási viszonyoktól (hó, pára/víz, nap) és egyéb út szennyező anyagoktól. Életre kelti a gumiabroncs színét, a tiszta és mély fekete hatás több hétig is tartós marad. Szilikon tartalmú.