Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Egy igazi különlegesség az Alcantara, figyeljünk hát oda szakszerű tisztítására és ápolására!

RR Tuning
RR Tuning
2020.10.08 17:52
Egy igazi különlegesség az Alcantara, figyeljünk hát oda szakszerű tisztítására és ápolására!

Egy igazi különlegesség az Alcantara, figyeljünk hát oda szakszerű tisztítására és ápolására! Már korábbi cikkeinkben beszéltünk az autó belső terének hatékony és specifikus tisztításáról. Nem mindegy ugyan is, milyen vegyszerekkel állunk neki a bőr felületek, a műanyagok és a szövetek tisztításának, de nem esett még szó az egyik legkülönlegesebb bevonatról, az alcantaráról.

Az alcantara egy szintetikus bőr, ami polieszterből és poliuretánból készül, optimális kevert arányban.

Autóbelső tisztítása és ápolása. Alcantara. RR TUNING

A 70-es években fejlesztették ki, kifejezetten a luxusautók belső terének bevonására, az üléseken kívül a kormány és egyéb kiegészítő elemek bevonására is gyakran alkalmazzák azóta is. Nem kisebb márkák, mint a BMW, az AUDI és a MERCEDES is dolgoznak ezzel a szuper anyaggal a mai napi, ami nem csak használatában, de filozófiájában is tökéletes választás, hiszen a bőr bevonatokkal szemben, az alcantara gyártásánál nem használnak állatokat, teljesen szintetikusan állítják elő a bevonatot.

Legfontosabb tulajdonságai az ellenállóság és a szépség, hiszen annak ellenére, hogy tapintása fejedelmi, rendkívül strapabíró, jól ellen áll a foltoknak, sérüléseknek és nem bolyhosodik. Továbbá az is különlegessé teszi, hogy teljességgel lángálló anyag, így elég nehéz kiégetni.

Ez a különleges anyag nem is vitás, hogy különleges bánásmódot igényel. Hogy hosszú távon fenntarthassuk csodás állapotát, ahhoz a tisztítására és ápolására kiválóan alkalmas vegyszerekkel kell kezelnünk az ilyen felületeket.

Természetesen az RR Tuning webáruháza erre is kiváló alternatívákat nyújt számunkra.

AZ RRC ALKANTARA CLEANER kíméletlenül számol le a legmakacsabb szennyeződésekkel és távolítja el a kellemetlen szagokat is. Ez a nagyszerű tisztítószer permetezve, vagy akár habosítva is kiválóan használható az alcantarával bevont felületeken. Egy alapos porszívózást követően, permetezzük a vegyszert a tisztítandó felületre, majd egy arra alkalmas kefével egyenletesen oszlassuk el a teljes területen. Mikor már feloldotta megfelelően a szennyeződéseket, egy mikro szálas kendő segítségével távolítsuk el a felesleges vegyszer mennyiséget és élvezhetjük is a tisztán ragyogó hatást. Mint látható, a folyamat nem igényel vizet, és nem is tanácsos az alcantarával bevont felületeket áztatni. Az RRC alcantara tisztítója enélkül is hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, és szépen ápolja a felületet.

Élvezd hát a mindig tiszta és professzionálisan ápolt autó élményét, melyet folyamatosan fenn tarthatsz az RR Customs széles termék kínálatával. Nincs olyan speciális felület, sem különleges szennyeződés, melyet ne tisztítana ki szakszerűen valamely termék, és az ápolás területén is specifikus megoldások közül válogathatsz.

Ne feledd, hogy az RR Tuning mindig meghálálja vásárlói lojalitását, és egy kidolgozott pont gyűjtő rendszerrel biztosít további kedvező vásárlási feltételeket. Legyen szó akár professzionális autómosásról vagy kozmetikáról, vagy csak személyes felhasználásról, itt biztosan a legjobb feltételek mellett találod meg azt, amit keresel. Vagy még annál is többet, hiszen a több évtizedes fejlesztői múlt magával hozta a legprofibb és legspecifikusabb megoldásokat.

A rendelés folyamata egyszerű és a termékek egyértelműek, de ha bármi kérdésed felmerülne, csak keresd ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésedre!

Akkor is várjuk jelentkezésed, ha csatlakoznál az RR Tuning kiváló csapatába, és értékesítenéd termékeinket. Rendkívüli feltételekkel és nagyszerű háttér támogatással támogatjuk partnereink munkáját, hisz egyértelmű célunk a mindent elsöprő siker.

Nincs miért tétováznod! Jelentkezz!

A Terméket itt találod meg>>>>>