Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Igazi csíkmentes ragyogás gyorsan, egy világbajnok elvárásaihoz mérten: Ilyen az RRC GLASS CLEANER!

RR Tuning
RR Tuning
2020.10.09 20:36
Igazi csíkmentes ragyogás gyorsan, egy világbajnok elvárásaihoz mérten: Ilyen az RRC GLASS CLEANER!

Igazi csíkmentes ragyogás gyorsan, egy világbajnok elvárásaihoz mérten: Ilyen az RRC GLASS CLEANER! Az RR Customs ablaktisztító folyadéka a webáruház egyik legegyértelműbb, legkönnyebben használható, de egyben legfontosabb terméke is.

Az ablaktisztítás ugyanis az autótisztítás egyik, ha nem a legfontosabb munkafolyamata.

RRC GLASS CLEANER 1L (ABLAKTISZTÍTÓ)+ SZÓRÓFEJ

A szélvédőkön való tökéletes kilátás biztonság technikailag első számú fontosságú, azonban rettentő nagyban összefügg az üveg tisztaságával, és a maradéktalan tisztaságot és csíkmentes ragyogást elérni nem is olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk.

Mindannyian csalódtunk már agyon ajnározott termékekben, dobtunk ki a kukába még szinte tele lévő, méreg drága üvegtisztítószert, mert az nem, hogy nem tisztította le megfelelően az üvegeket, de zsírossá, mattá vagy csíkossá tette azokat. A legtöbb üvegtisztító szer nem váltja be a hozzájuk fűzött reményeket, hiszen egyszerűen rossz technológiával vannak kifejlesztve. A lehető legrosszabb érzés, mikor hosszas szakszerű törölgetés után az ablak még mindig zsíros, helyenként csíkos és fontos is, és a vízkő foltok is ugyan ott éktelenkednek, mint előtte.

Az RR Customs ablaktisztító termékének használata esetén, ezektől a problémáktól viszont senkinek sem kell félnie. Szinte azonnali tökéletes, csíkmentes, zsírmentes és vízkőmentes eredmény látható, ha betartjuk a termék végtelenül egyszerű használati utasítását. Semmi más dolgunk nincs, mint ráspriccelni a terméket az autón található száraz üveg felületekre, egy tiszta mikro szálas kendővel alaposan eloszlatni, majd egy másik tiszta mikro szálas kendővel egyenletes mozdulatokkal letörölni. Nincs több sikálás, nincs több újra pucolás, sem bosszankodás, a termék egyszerűen elvégzi a dolgát, és tökéletes végeredményt hagy maga után.

De hogyan lehetséges, hogy az RRC ablaktisztító folyadéka messze felülmúlja a piacon található, többi ablaktisztítót?

Már sokszor említettük, hogy a márka rendkívül sok időt és forrást fordít a fejlesztésekre. Az RR Customs már 20 éve fejleszti professzionális autókozmetikai és tisztító termékeit, és ennek ellenére sem áll meg, további innovációk és fejlesztések hada garantálja a termékek örökké szóló jó minőségét és hatékonyságát. Arról viszont még nem igazán volt szó, hogy sokszor olyan szakértőket is bevonnak a fejlesztésekre, akik ugyan más területen dolgoznak, de nagy tapasztalatuk van a bizonyos felületekkel, így érdemeben össze tudják foglalni igényeiket egy tisztító vagy ápoló vegyszerrel szemben.

Az RR Customs ablaktisztítóját a lengyel világbajnok autóüveg fóliázó segített kifejleszteni annak érdekében, hogy a fóliázáshoz a lehető legtisztább felületet érhesse el, amin tökéletesen, hiba nélkül megtapad a felhelyezett fólia. Mindenki tudja, hogy a fóliázásnál a legapróbb porszem, a legkisebb zsírfolt is a teljes végeredményt tönkre teheti, így elhihetitek, mindent beleadtak, hogy kifejlesszék a lehető legtökéletesebb ablaktisztítót, és ez a világbajnok elvárásaihoz mérten sikerült is.

Az ominőzus világbajnok a mai napig az RR Customs ablak tisztító termékét használja nagy elégedettséggel, így azt gondolom, joggal állíthatjuk, hogy a piac egyik, ha nem a legjobb ablaktisztító termékéről van most szó. Próbáld csak ki, és tapasztald meg saját magad, mire képes ez a csodaszer, és hogy milyen egyszerűen elérhető a tökéletesen tiszta autóüveg, sikálás és többszöri újra tisztítás nélkül is.

Webáruházunkban bármikor könnyedén elérheted a terméket, és ha megrendeled, néhány napon belül már használatba is veheted!

Termék megrendelése ide kattintva>>>>>