Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Az autómosás nulladik lépése: lazítsd fel a legmakacsabb koszt is az aktív habbal!

RR Tuning
RR Tuning
2020.10.08 17:25
Az autómosás nulladik lépése: lazítsd fel a legmakacsabb koszt is az aktív habbal!

Az autómosás nulladik lépése: lazítsd fel a legmakacsabb koszt is az aktív habbal! Főleg erősen szennyezett autók esetén, nagyon fontos lehet a mosás előtti előkezelés. 

A rászáradt sár, a lerakódások, a makacs szennyeződések csúnyán rá tudnak ülni a kasznira, és azok eltávolítása egyáltalán nem egyszerű feladat, ha nem kezeljük a problémát megfelelő képpen.

RRC-RR TUNING aktív hab

Szerencsére az RR Tuning kínálatában minden, az autómosáshoz és takarításhoz elengedhetetlen, professzionális kelléket és vegyszert megtaláltok, így az RRC AKTÍV HABOT is, ami kifejezetten az autómosás előtti hatékony kosz fellazítás érdekében jött létre.

Már sokszor említettük, hogy az RR Customs márka mögött több, mint 20 éves termékfejlesztés és tapasztalat bújik meg, és ezen a terméken ez jól nyomon is követhető. Kevés olyan vegyszer van az autómosás és kozmetika piacán, ami ennyire hatékonyan és szemmel is jól láthatóan működik, és ennyire hasznos szolgálatot tenne az autómosás folyamatát illetően.

Az Aktív hab használata rendkívül egyszerű, ahogyan ezt már az RRC termékektől megszokhattuk. 1:10 szeres hígításban, hab formátumban kell felvinnünk a száraz felületre, lentről felfelé haladva. Mivel nagyon erős a hab képző képessége ennek a vegyszernek, így szépen megáll az autó külsején, és nem is folyik le, csak ha már kifejtette hatását. 

Gyorsan dolgozik, így percek alatt leoldhatja akár a legmakacsabb szennyeződéseket is, és jó alapot szolgáltat számunkra a gördülékeny és gyors további autómosási folyamathoz. Professzionális autómosókban szinte kötelező használata, de az otthoni autómosáshoz is erősen javasoljuk, hiszen a saját dolgunkat könnyítjük meg vele.

Roppant időtakarékos ez a megoldás, hiszen a kosz nagy részét már a mosás előtt eltávolítja, emellett pedig kíméli a kaszni felületeit, hiszen nem kell majd súrolnunk, vakarnunk, vagy más erőhatásnak kitennünk a masszívan koszos elemeket.

DE FIGYELEM! Az Aktív hab használata NEM helyettesíti az alapos, több lépéses autómosást, pusztán előkészíti hozzá a felületeket és megkönnyíti azt. Az Aktív hab használata után folytassuk a mosást a megszokott rendszer szerint az RRC Autó samponnal, majd a speciális felületeket tisztítsuk az arra szolgáló lemosókkal.

Akkor sem kell félnünk az Aktív hab használatától, ha autónkon korábban bármilyen védőbevonatot alkalmaztunk (pl; waxot, Quick Detailert-t vagy viaszt). Ezeket a rétegeket ugyan is az Aktív hab nem bántja, nem tesz bennük kárt és nem vékonyítja el őket, pusztán a koszt oldja fel rajtuk könnyedén és gyorsan.

Az aktív habot, a hatóidő kivárása után egyszerűen vízzel kell leöblítenünk a következő lépés előtt, de a legjobb, ha ezt magas nyomáson tesszük, mert ezzel még inkább növelhetjük a kosz eltávolító hatást, és maradéktalanul el tudjuk távolítani a habot is.

Az ipari felhasználóknak nagy kiszerelésben, míg az otthoni használat esetén fél és 1 literes kiszerelésekben is elérhető a webáruházban. De mivel 10-szeres hígításban kell alkalmazni, a vegyszer igen takarékos, sok ideig kiszolgálja igényeinket az autótisztítás előkészítése terén.

Válaszd az RR Customs Aktív habot az RR Tuning kínálatából, és vásárlásoddal pontokat is gyűjthetsz, amiket a következő vásárlásod alkalmával kedvezményként érvényesíthetsz. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget és választd a professzionális autómosást a parttalan próbálkozások és veszélyes kísérletezgetések helyett!

Rendeld meg ide kattintva>>>>>