Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
RR TUNING-RRCUSTOMS BLOG. RRC.

Szemmel is jól látható a láthatatlan ablaktörlő eredményessége! RRCUSTOMS-RR TUNING

RR Tuning
RR Tuning
2020.09.22 22:47
Szemmel is jól látható a láthatatlan ablaktörlő eredményessége! RRCUSTOMS-RR TUNING

Szemmel is jól látható a láthatatlan ablaktörlő eredményessége! Sokan félnek a láthatatlan dolgoktól, mert létezésük legtöbbször pusztán hit kérdése, de nem így van ez az RRC láthatatlan ablaktörlő esetében. Egyértelmű és megdönthetetlen az az eredmény, amit saját szemünkkel is tapasztalhatunk használatából eredően

Előnyei vitathatatlanul alátámasztják hasznosságát, hiszen egy rendkívül könnyen használható, praktikus és költségkímélő eljárásról van szó!

Láthatatlan ablaktörlő

Engedd meg, hogy bemutassam neked az RRC INVISIBLE WIPER-t!

Az eljárás lényege, hogy a vegyszer segítségével egy masszív víz lepergető réteget hozunk létre az üveg felületeken. A víz így nem tud megállni az ablakokon, automatikusan csepp formátumban lepereg, így rendkívül nagy esőben sem szükséges feltétlenül a manuális ablaktörlést használnunk.

Ki ne ismerné a jelenetet, mikor egy nagyobb felhőszakadáskor az ablaktörlő kérlelhetetlenül jár le s fel, de az ablakon nem lehet kilátni mégsem, hiszen az esővíz megtapad a felületen és lehetetlenné teszi a szabad kilátást. Sok esetben ilyenkor inkább félreállunk, mert nem biztonságos ilyen körülmények között közlekedni.

Az RRC INVISIBLE WIPER használatakor azonban ez a probléma egyszerűen elképzelhetetlen, hiszen olyan hatékony, hogy a legnagyobb esőzésben is nagyszerűen helyt áll a védő réteg, a vizet nem hagyja megtapadni az ablakon, az könnyen lepereg és a menetszélnek köszönhetően gyorsan távozik is a szélvédőről.

Használata az RR Costums termékeknél megszokottakhoz hűen rendkívül egyszerű, akár otthoni körülmények között is könnyen elvégezhető a kezelés.

Először is tisztítsuk meg az ablaküveget alaposan az RR Customs GLAS CLEANER termékkel. Amikor már ragyogóan tiszta és csíkmentes a felület, akkor következhet a láthatatlan ablaktörlő használata.

Először az aktivátort kell felvinnünk a felületre egyenletesen, majd meg kell várnunk, míg tökéletesen megszárad a vegyszer az üvegen. Meleg és száraz időben ez a ható idő rövid, hideg vagy nyirkos időjárás esetén kicsit tovább kell várakoznunk, de minden féle képpen megéri. Miután teljesen megszáradt, egy tiszta mikro szálas kendővel töröljük át a felületet és következhet maga az RRC INVISIBLE WIPER felvitele az üvegre. Érdemes hosszanti, majd kereszt mozdulatokkal is végig kezelni a felületet a tökéletes fedés és hatás érdekében. Itt is meg kell várnunk a teljes száradást, majd a szokásos mikro szálas törlés után a csoda működő képessé is vált, elindulhatunk utunkra biztonságosan, akár a legnagyobb esőben is!

Nem csak optikai, de gyakorlati haszna is van ennek a csodás termék használatának autónkon. A láthatatlan ablaktörlő ugyan is egy aktív védőréteget is képez az ablakon, ami megvégi a szélvédőket a szennyeződésektől is. A mechanikus ablaktörlő nem csak a vizet, de sokszor a koszt is végig húzza az üvegen, az elkopott gumi pedig gyakran cserélendő, ami anyagilag mérföldekkel nagyobb befektetést jelent, mint egy RRC láthatatlan ablaktörlő megvásárlása!

Ne habozz hát kipróbálni ezt a nagyszerű terméket! Mivel az ősz már beköszöntött, borítékolhatóan megérkezik lassacskán az esős idő is, így érdemes ezt a nagyszerű terméket minél hamarabb megrendelned és szélvédőiden felhasználnod!

Ne feledd, hogy vásárlásaid után pontokat is gyűjthetsz, melyeket a következő rendelés alkalmával kedvezményre válthatsz! Válaszd az elérhető árú és professzionális RRC termékeket az RR Tuning kínálatából! Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!